Özdilek

Spor

Bursa İnegöl'de iki sporcu 'Milli Takım'a seçildi

Bursa'da İnegöl Belediye Spor Kulübü spor tırmanış takımında yer alan Sefa Yaman ve Bilal Eltutan, Atina’da düzenlenecek olan Balkan Şampiyonası ve Makedonya’da düzenlenecek olan Lider Şampiyonasında ülkemizi temsil etmek adına milli ...

22 Eylül 2022 Saat: 10:05
Bursa İnegöl'de iki sporcu 'Milli Takım'a seçildi
Bursa İnegöl'de iki sporcu 'Milli Takım'a seçildi

Bursa'da İnegöl Belediye Spor Kulübü spor tırmanış takımında yer alan Sefa Yaman ve Bilal Eltutan, Atina’da düzenlenecek olan Balkan Şampiyonası ve Makedonya’da düzenlenecek olan Lider Şampiyonasında ülkemizi temsil etmek adına milli takıma seçildi.

BURSA (İGFA) - Daha önce farklı branşlarda pek çok sporcuyu milli takıma kazandıran İnegöl Belediye Spor Kulübü, 2 sporcusunu daha ay yıldızlı formayla ülkemizi temsil etmek adına milli takımlara gönderiyor.

İnegöl Belediye Spor Kulübü spor tırmanış sporcusu Sefa Yaman, milli takım kampında gösterdiği başarı ile Yunanistan Atina’da düzenlenecek olan Balkan Şampiyonasında Boulder disiplininde ve Makedonya’da düzenlenecek olan Lider Şampiyonasında ülkemizi temsil etme hakkını elde etti.

Yine spor tırmanış branşının başarılı sporcularından bir diğeri olan Bilal Eltutan da milli takım kampında göstermiş olduğu başarı ile Makedonya’da düzenlenecek Lider Şampiyonasında ülkemizi temsil etmeye hak kazandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat