Özdilek

Siyaset

Burcu Çetinkaya’dan gelecek nesillere proje

Poroje bombardımanına devam eden Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Burcu Çetinkaya “Madde ve Alkol bağımlılığı rehabilitasyon merkezi”açmayı planlıyor.

3 Mart 2019 Saat: 08:07
Burcu Çetinkaya’dan gelecek nesillere proje
Burcu Çetinkaya’dan gelecek nesillere proje

 Burcu Çetinkaya’dan gelecek nesillere proje

Poroje bombardımanına devam eden Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı  Op. Dr. Burcu Çetinkaya “Madde ve Alkol bağımlılığı rehabilitasyon merkezi”açmayı planlıyor.

Haber detayı

İşte  Op. Dr. Burcu Çetinkaya’dan halk yararına gelecek nesillere projelerinden biri olan  “Madde ve Alkol bağımlılığı rehabilitasyon merkezi” hayata geçirmeyi planlıyor.

Çağımızın en büyük sorunlarından birisi olan “Madde ve Alkol bağımlılığı rehabilitasyon merkezi” ile tüm mağdur ailelerin ve bağımlıların bu illetten kurtulması için büyük çaba sarf edeceklerini söyleyen Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Burcu Çetinkaya, özelikle gençlerin ancak bu illetten muzdarip bütün bireylerin faydalanabileceği bir merkez planladıklarını açıkladı.

 

En büyük yatırımın geleceğe ve gelecek nesillere yapılan olduğunu belirten Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Burcu Çetinkaya, bu anlamda gelecek nesillerimizin karartılmasına asla göz yummayacaklarını hem birey olarak hem de bir sağlıkçı olarak asla müsaade etmeyeceğini ifade ederek, bizim için ptestij projelerden de değerli olan insana dokunan projemiz olan “Madde ve alkol bağımlılığı rehabilitasyon merkezi” projesini hayata geçireceklerini söyledi.

 

“Neslimizi korumalıyız”

Alanında uzman hekimlerden ve danışman kadrosundan oluşacak, Sağlık Bakanlığı ve Yeşilay gibi madde ve alkol bağımlılığıyla mücadele içerisinde bulunan stk’larla entegre çalışarak öncelikli gençleri ve halkımızı bilinçlendirme, bilgilendirme çalışması yapacaklarını ifade eden Gebze Belediye Başkan Adayı Çetinkaya, “Bu illete yakalanan gençlerimiz ve halkımız içinde bir umut, kurtuluş kapısı olmayı amaçlıyoruz. Çağımızın vebası konumunda madde kullanıcıları ve alkol kullanıcıları gelmektedir. Bu merkezlerimizde öncelikli olarak bu alanda hizmet vereceğiz. Bunun yanında tüm zararlı alışkanlıkları bağımlılık haline getiren tüm bireylerimize hizmetlerimiz olacaktır. Amacımız halkımızın doğru ve sağlıklı çözüm yolları bulmasını sağlamak olacaktır. Bunun için biz Belediyeyi kazandığımız zaman ilk işimiz makam kapılarını kaldırmak olacak ikinci işimiz de gelecek nesillerimizi bu zararlı illetten kurtarmak için acilen rehabilitasyon merkezlerimizi faaliyete sokacağız.” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat