Özdilek

Çevre

Bilinçsizliğin önünü bazan ceza keser

Soba kullanan ve soba közlerini tam olarak söndürmeden ya da soğutmadan plastik konteynere atanlar bulunup cezalandırılmalıdır.

17 Mart 2014 Saat: 12:24
Bilinçsizliğin önünü bazan ceza keser
Bilinçsizliğin önünü bazan ceza keser
Sokak kedileri için de ölümcül tehlike
İzmit D-100 Karayolu eski Klor fabrikası karşısı yanyolda bulunan eski SEKA evlerinin önündeki çöp konteynerine bilinçsizce atılan söndürülmemiş ya da soğutulmamış soba külleri koskoca konteyneri tanınmaz hale getirdi. Aslında bu olay beraberinde başka tehlikeleri de barındırabiliyor. Mesela konteynerin içinde kendine yiyecek arayıp bulan ve bürü yiyen kedilerin konteynerin içine bakılmaksızın atılan veya bolca edilen kızgın közlerle yandığını ve canlarından oldukları biliniyor. Kedi yavruları keza bakılmadan atılan közlerle bağıra bağıra ve yanarak ölebiliyorlar. Bunu için ceza bazan kaçınılmaz oluyor. 
Ya her iki tarafında araç olsaydı
Sokak aralarında genellikle çöp toplayanlar konteynerlerin hani iki tarafına araç parkedilmesi sonrası sıkıntı yaşadıklarını ifade eder dururlar. D-100'e paralel bir üst yolda cayır cayır yanarak eriyen plastik çöp kolwnteynerinin her iki tarafında iki otomobil olsaydı ve çıkan konteyner yangını sonunda bu iki araçta tamiri mümkün olmayan şekilde zarar görseydi ne olurdu acaba? 
Evinin kızgın közlerini plastik çöp konteynerine atan kişi acaba yanan araçların masraflarını nasıl ederdi çok merak ediyoruz? Yetkilerin harekete geçerek soba kullanan evlerden ayakları örneklerle bu olayı tespit edip cezalandırmaları gerekir. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat