Özdilek

Siyaset

Bakan Işık, Maşukiye esnafıyla buluştu

Bakan Işık, Sapanca duble yolundaki incelemeleri öncesinde Maşukiye esnafına konuk oldu

30 Aralık 2013 Saat: 16:24
Bakan Işık, Maşukiye esnafıyla buluştu
Bakan Işık, Maşukiye esnafıyla buluştu

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker ve Mehmet Ali Okur, Vali Ercan Topaca ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, karayollarında yapımı devam eden projelerde incelemelerde bulundu. Sapanca yolu incelemesi öncesinde konuk olduğu Maşukiye esnafı, Bakan Işık’a yoğun ilgi gösterdi.

 

PROJELERİ YERİNDE İNCELEDİ

Bakan Işık, İl Başkanı Civelek, Milletvekilleri Şeker ve Okur, Vali Topaca ve Başkan Karaosmanoğlu, İzmit-Sapanca duble yolu, Kandıra Sapağı Köprülü Kavşağı ile Yahya Kaptan Köprülü Kavşağı’ndaki çalışmaları yerinde inceledi. Bakan Işık, projelerle ilgili incelemelerinin yanı sıra Maşukiye’de esnafı ziyaret etti ve alışverişe çıkan vatandaşlarla sohbet etti. Yoğun çalışmalar sırasında yemek yemeye bile fırsat bulamayan Bakan Işık ile beraberindekilere, Maşukiye’de ziyaret ettikleri bir fırında çavdar ekmeği ikram edildi.

 

MARTTA TRAFİK RAHATLAYACAK

Devam eden çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi alan Bakan Işık, ‘’Özellikle trafikle ilgili sorunların yaşandığı üç nokta vardı. Sapanca yolunun tamamlandığını memnuniyetle gördük. Kandıra sapağındaki çalışmalar hızlanacak ve mart ayında bitmesi planlanıyor. Yahya Kaptan’daki çalışmaların da bir aya kadar tamamlanması bekleniyor. Kocaeli mart ayının sonunda trafik açısından önemli bir rahatlamaya kavuşacak’’ ifadesini kullandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat