Özdilek

Turizm

ATV VE UTV Acentalarına izin belgeleri verildi

İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zanburkan, Ada Center Turizm Seyahat Acentesine, Turizm Amaçlı Sportif Faaliyet İzin Belgesini takdim etti.

20 Kasım 2018 Saat: 15:37
ATV VE UTV Acentalarına izin belgeleri verildi
ATV VE UTV Acentalarına izin belgeleri verildi

İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zanburkan, ilimizin gözde turizm merkezlerinden olan Kartepe Maşukiye mevkiinde ATV ve UTV alanında sportif faaliyet gösteren bağlı kuruluşların yer aldığı Ada Center Seyahat Acentasına düzenlenen programda izin belgesini takdim etti. Böylece acentanın yetki verdiği Durmuş Metal, Kartepe ATV, Masalköy Macera Park, Kartepe Marcera Park, Texas ATV Safari, Yazıcılar Yayla Alabalık, Karmetta ATV, Maşukiye ATV ve Murat ATV’ bu yeterlilik belgesinden yararlanacak.

Önemli belge

Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren “Turizm Amaçlı Sportif Faaliyet Yönetmeliği” gereğince belge Kartepe Kaymakamlığı İlçe Sportif Kurulunun kararı üzerine Valilik Makamı oluruyla hayata geçirilmişti. Böylece izin belgesini almaya hak kazanan işletmeler faaliyetlerini kanunlar kapsamında yasalara uyarak daha düzenli, can ve mal güvenliği dikkate alınarak kontrollü bir şekilde çalışmalarını sürdürecekler. Bu alanda bölge turizmin önü daha da açılmış olacak. Adnan Zanburkan, bu belgeyi almaya hak kazanan kurum temsilcilerini yerinde kabul ederek işletmeleri tebrik etti. Firma yetkilisi Muzaffer Şengül’e de belgesini takdim etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat