Özdilek

Siyaset

Arslanbey’in şevkate ihtiyacı var

CHP Kartepe Belediye Başkan adayı Yaşar Sönmez, Arslanbey’de peş peşe düzenlediği ev ve kahve toplantılarına merkezde bulunan Mahmut’un Yeri’nde devam etti. Toplantıda konuşan Sönmez, “Arslanbey’in şevkate ihtiyacı var” dedi

4 Ocak 2014 Saat: 11:43
Arslanbey’in şevkate ihtiyacı var
Arslanbey’in şevkate ihtiyacı var
Kartepe Belediye Meclis Üyesi Bülent Sarı ile Zekeriya Topal’ın organize ettiği toplantıda konuşan CHP Kartepe Belediye Başkan adayı Yaşar Sönmez, “Arslanbey’in şevkate, Kartepe ilçesinin bir üyesi gibi hissettirilmeye ihtiyacı var” dedi. Sönmez’e CHP Kartepe ilçe Başkanı Av. Başar Değer ile Köseköy eski Belediye Başkanı Selahattin Altunkaya,  Suadiye eski Belediye Başkanı Musa Övünç, Sarımeşe eski Belediye Başkanı Çetin Doyuran ve meclis üyesi aday adayları eşlik etti.
BELDELER FAYDALANMALI
Kartepe’nin beldeleri için geçmişte hizmet üreten başkanların yanlarında olduğunu ve tecrübeleri ile güçlerine güç katacaklarını vurgulayan Sönmez, “Kartepe’de hangi mahalleye ne hizmet yapılması gerekiyorsa hepsini biliyoruz. Bu hizmetleri şimdiden planladık. Arslanbey’e Kartepe ilçesinin bir parçası olduğunu hissettireceğiz. Çünkü, bu bölgenin ilçe nimetlerinden, kurumlarından ve hizmetlerinden yararlanması gerekiyor. Arslanbeyli, Kartepe ilçesinin bir üyesi olduğunu hissetmeli. Maalesef bugün eski beldeler bunu hissetmiyor” diye konuştu. Sönmez, kentin proje, hizmet ve kültür bakımından bütünlüğünü sağlayacaklarını, bölge halkının  Kartepeli olmaktan ve Kartepe’de yaşamaktan mutlu olacağını vurguladı.
KARDEŞİNİZE SAHİP ÇIKIN
Sadece aday olduğunda değil, her zaman Arslanbey ile yakın ilişki içinde olduğunu, her fırsatta vatandaşların iyi ve kötü gününe ortak olduğunu ifade eden Sönmez, “ Uzunçiftlik, Suadiye ve diğer beldelerin olduğu kadar Arslanbey’in de evladıyım. Sizi hiçbir zaman yalnız bırakmadım. Şimdi bu bölgenin de bana sahip çıkacağına inanıyorum. Kendimi Arslanbeyli’lere emanet ediyorum” dedi. Sönmez ve ekibi, Arslanbey toplantısı sonrasında Şevkatiye Köyü’nde bir kahve ziyareti gerçekleştirerek, vatandaşlarla sohbet etti. 
 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat