Özdilek

Spor

Arjantin Hırvatistan'ın rakibi oldu

Arjantin Hollanda karşısında penaltılarla kazandı ve yarı finalde Hırvatistan'ın rakibi oldu.İSTANBUL (İGFA) - Dünya Kupası'ndaki ikinci çeyrek final karşılaşmasında 35. dakikada Molina Arjantin`i 1-0 öne geçiren isim oldu. Arjantin, Ho...

10 Aralık 2022 Saat: 02:05
Arjantin Hırvatistan'ın rakibi oldu
Arjantin Hırvatistan'ın rakibi oldu

Arjantin Hollanda karşısında penaltılarla kazandı ve yarı finalde Hırvatistan'ın rakibi oldu.

İSTANBUL (İGFA) - Dünya Kupası'ndaki ikinci çeyrek final karşılaşmasında 35. dakikada Molina Arjantin`i 1-0 öne geçiren isim oldu. Arjantin, Hollanda karşısında Messi'nin 73. dakikadaki penaltı golüyle 2-0 öne geçti.

Daha sonra Hollanda ise 83. dakika ve 90+'da Weghorst'un iki golüyle ile yanıt verdi. Ancak Arjantin, penaltılarda maçı kazanıp, yarı finalde Hırvatistan'ın rakibi olmaya hak kazandı.

Arjantin, normal süresi 2-2 tamamlanan çeyrek final maçında Hollanda’yı penaltılarla 4-3 yenerek yarı finalde Hırvatistan'ın rakibi oldu.

Hatırlanacağı gibi günün ilk maçında da Hırvatistan, normal süresi 0-0 ve uzatma devreleri 1-1 biten maçta penaltı vuruşlarında Brezilya'yı eleyerek yarı finale çıkmıştı.

https://twitter.com/FIFAWorldCup/status/1601340916253749248

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat