Özdilek

Siyaset

ALTINKAYA: “HERKESTEN DESTEK İSTİYORUZ”

CHP Kartepe Belediye Başkan Adayı Yaşar Sönmez, Köseköy Malatya, Darende, Göllüce Köyü derneğini ziyaret ederek, projeleri hakkında bilgiler verirken, gençlerden de destek istedi.

20 Ocak 2014 Saat: 21:19
ALTINKAYA: “HERKESTEN DESTEK İSTİYORUZ”
ALTINKAYA: “HERKESTEN DESTEK İSTİYORUZ”

Sönmez’in istasyon mahallesinde ikinci kez yaptığı ziyarete Köseköy eski Belediye başkanı Selahattin Altınkaya’da katıldı. Dernek Başkanı Hikmet Yıldırım ve Yönetim kurulu Tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Sönmez ve Altınkaya, yapmayı planladıkları hizmetler hakkında açıklamalarda bulundular.
Çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu katılımcılara seslenen Köseköy eski Belediye başkanı Selahattin Altınkaya, Kartepe’nin bir uçtan diğer uca yeniden projelendirildiğini, mahallerin sorunlarının tek tek tesbir edildiğini, gençlere, emeklilere ve işsizlere yönelik çalışmaların başlatılacağını, her kesimin Sönmez’e destek olmasını istedi. Altınkaya, “ Birlikte güzel hizmetlere başlayacak, geleceğin Kartepesine yön vereceğiz. Gençler olarak, sadece destek vermekle kalmayın, çalışmalar da yapın”diye istekte bulundu.
CHP Adayı Yaşar Sönmez ise, Kartepe’nin turizm ve kültür kenti hedefine gençlerin ve bayanların katkısı ile ulaşacaklarını, göreve geldiklerinde bölgesine, semtine, kimliğine bakmaksızın tüm gençleri yönetime katacaklarını, özellikle gençlerin işsizliğine çözüm arayacaklarını, gençlere sosyal yaşam alanları açacaklarını vurguladı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat