Özdilek

Siyaset

150 katılım ile Sönmez’e Destek

Sönmez, Kartepe sevdalısı olduğunu, asla ayırım yapmayacağını söyledi

27 Ocak 2014 Saat: 12:15
150 katılım ile Sönmez’e Destek
150 katılım ile Sönmez’e Destek

CHP Kartepe Belediye Başkan Adayı Yaşar Sönmez, 5 yıldır belde belde yaptığı çalışmamanın, herkesin iyi ve kötü günde olmasının meyvelerini toplamaya başladı. Kartepe’de Sönmez’e her görüşten vatandaşların sevgi seli ve desteği büyüyor.

 

AKP’den istifa eden Çamlık mahalle Muhtarı Hüseyin Sivrioğlu ile  yine AKP’den istifa eden 30 kişinin de aralarında bulunduğu, çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu 150 kişi CHP Kartepe İlçe örgütüne üye oldu.  Düzenlenen törende, sembolik olarak 5 kişiye rozetleri takıldı. Uzunçiftlik  Emekevler  mahallesi’ndeki merkez kahvesinde düzenlenen katılım törenini ile eni üyeler CHP Kartepe Belediye başkan adayı Yaşar Sönmez’e olan inan ve desteklerini açıkladılar. Katılım töreninde, sembolik olarak 5 kişiye rozetleri takıldı.

 

Üye katılım törenine CHP Belediye Başkan Adayı Yaşar Sönmez’in yanı sıra İlçe Başkanı Av. Başar Değer, CHP il Genel meclis üyesi  Evnur Sandal, Kadın Kolları başkanı Nurcan Kurşunluoğlu, eski  Suadiye Belediye başkanı Musa Övünç,  belediye meclis üyesi aday adayları Erol Hoşoğlu, Caner Akcil, Yasin Yılmaz,  Musa Ejderoğlu, Serkan Akyıldız ve çok sayıda partili katıldı.

 

Sönmez yaptığı konuşmada, Kartepe halkının kendisine sahip çıkmasından onur duyduğunu,  herkesi kucaklayacağını, asla ayrım yapmayacağını, kendisinin sevgi insanı olduğu için hiç kimseyi kırmayacağını, Kartepe sevdalısı olduğunu söyledi.  Kendisine desek olanlara, “onur duydum, vefanız için binlerce kez teşekkür” dedi.

Sönmez, önümüzdeki günlerde çok daha geniş katılımlar olacağını  da söyledi.

 

Söz alan yeni parti üyeleri de, Kartepe’nin geleceği için peşine düşeceklerini, 30 martta Sönmez’i yönetimde görmek istediklerini dile getirdiler.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat