Özdilek

Spor

Yıldızlar kızlar sıkı hazırlanıyor

Kocaeli Yıldızlar Futbol Kulübü olarak yeni sezona hazırlanan Yıldız Kızlar Futbol takımı, bu yıl ilk kez mücadele vereceği Türkiye Yıldızlar Kızlar Futbol Ligine sıkı hazırlanıyor.

16 Kasım 2018 Saat: 09:31
Yıldızlar kızlar sıkı hazırlanıyor
Yıldızlar kızlar sıkı hazırlanıyor

Bu yıl yeni kurulan ve emin adımlar ile gelecek yıllara hazırlanan Kocaeli Yıldızlar Futbol Kulübü bu yıl ilk kez kurduğu yıldızlarlar futbol takımı ile Türkiye Yıldız Kızlar Futbol Ligine katılma kararı aldı. Yeni sezon çalışmalarına Mehmet Ali Kağıtçı Stadı ve Ferruh Duygu spor tesislerinde haftanın üç günü yaptığı antrenmanlarla lige sıkı hazırlanıyor. Yıldız kızlar liginde mücadele verecek olan Kocaeli Yıldızlar Futbol Kulübü’nün yıldız kızlar futbol takımını antrenör Osman Karakaya ve antrenör yardımcısı Nevzat Varol çalıştıracak.

25 futbolcu ile çalışıyor

Kocaeli Yıldızlar Futbol Kulübü olarak bu yıl ilk kez kurulmasının ardından yapılan yönetim kurulu oluşturuldu. Kulüp Başkanı Ertan Demirhan, yönetim kurulu üyeleri Elif Demirhan, Engin Yaşar, Selçuk Baysal, Şaban Eraslan, Akın Ziya ve Celal Güreşen görev yapacak. 25 futbolcu ile yeni sezona sıkı bir çalışma ile devam eden Kocaeli Yıldızlar Futbol Kulübü, bu sezonda Yıldızlar Liginde mücadele verecek. Gelecek sezonda ise Gençler ligi ve Kadınlar Futbol 3.Liginde mücadele vermeyi hedefliyor. Önceki gün Ferruh Duygu Spor tesislerinde yapılan idman neşeli bir şekilde yapıldı.

Haftada üç idman

Mehmet Ali Kağıtçı ve Ferruh Duygu Spor Tesislerinde Salı, Perşembe ve Pazar günü Antrenör Osman Karakaya ve antrenör yardımcısı Nevzat Varol nezaretinde yapılan idmanlarda yıldız kızlar futbol takımının ortaya koyduğu idman izleyenlerin gözlerini doldurdu. Oldukça istekli ve azimli çalışmaları ile gelecek sezon için büyük umut veren Kocaeli Yıldızlar Futbol Kulübü yıldız kızları teknik heyeti oldukça mutlu ediyor. Önceki günkü idmanda düz koşular ve toplu çalışmalar yapan yıldız kızlar ardından idmanın sonunda şut çalışmalarıyla hazırlıklarını tamamladı.

 

Salı günü izin yapacak

İki hafta önce Türkiye Yıldızlar Futbol Liginin hazırlıklarına başlayan Kocaeli Yıldızlar Futbol Kulübü yıldız kızlar futbol takımı, önceki gün yaptığı idmanını Başkan Ertan Demirhan ve eşi futbol şube sorumlusu Elif Demirhan’da izledi. Pazar günü yine Ferruh Duygu Spor Tesislerinde yapacağı idmandan sonra Salı günü bir günlük izin yapacak. Ardından Lig hazırlıklarına kaldığı yerden devam edecek. Perşembe günü Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda yapacağı idmanlar ile hazırlıklarını sürdürecek olan yıldız kızlar Futbol takımı sezona çok iyi hazırlanmak istiyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat