Özdilek

Siyaset

Civelek: CHP’li başkanlardan memnunuz!

AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, haftalık basın toplantısı parti binasında yaptı.

3 Haziran 2014 Saat: 17:29
Civelek: CHP’li başkanlardan memnunuz!
Civelek: CHP’li başkanlardan memnunuz!

Teşkilat çalışmaları hakkında bilgi veren Civelek, muhalefete de tavsiyelerde bulundu. Sandık yönetim kurulları 4 bin 26 sandıkta 32 bin 931 kişiyle 22 Haziran 14.00’te toplantımızı gerçekleştireceklerini açıklayan Civelek, “Çok güzel bir çalışma olacak, sandıkların selfie’sini çekeceğiz. Teşkilatlarımızın performansları ölçüyoruz. Biz disiplin teşkilatız. Diğer partilerde hakaretlerle dolu danışma meclisleri yaparken bizde huzur ve sevgi ortamı vardır”

CHP’deki istifalara da değine Civelek, CHP’li başkanların istifa etmemesini istedi, Civelek, “Biz muhalefet il ve ilçe başkanlarından memnunuz, öyle devam etsinler. Biz çalışma sistemimiz onlara söylüyoruz, ama onların yapacakları güçleri yok. Ramazan ayında teşkilatlarımızla ev ev dolaşarak, bir seçim çalışma yapacağız. Cumhurbaşkanlığı seçimlerini önemsiyoruz. 2023-2071 hedeflerini, yüzyılı düşünüyoruz” dedi. Yalova seçimleri öncesi destek için gittiklerini belirten Civelek, “Sonuç bizim için üzücü oldu; ama olan da hayır vardır. Sandıktan çıkan sonuca saygı duyuyoruz. Seçilen belediye başkanına başarılar diliyoruz. AKP oylarını yükseltmiştir. Türkiye’nin partisi olduğunu bir kez daha göstermiştir” diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat