Özdilek

Güncel

Trafik Şube’de sıra çilesi

2012-2013 yılları arasında ehliyet sertifikası alan fakat sertifikalarını ehliyete çevirmeyen vatandaşlar, İzmit 42 Evler Mahallesi’nde bulunan İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Şube Müdürlüğü’nde sıra çilesi yaşıyor.

19 Aralık 2014 Saat: 14:36
Trafik Şube’de sıra çilesi
Trafik Şube’de sıra çilesi

2012-2013 yılları arasında kursunu tamamlayıp ehliyet sertifikası alan vatandaşlar için, sertifikalarını ehliyete çevirmeleri gereken son tarih 31 Aralık 2014 olarak belirlendi. Bu kararın ardından ise Kocaeli genelinde sertifikalarını alan vatandaşlar, ehliyetlerini almak için İzmit 42 Evler Mahallesi’nde yer bulunan İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Şube Müdürlüğü’ne akın ediyor. Fakat bu işlemlerle sadece iki memurun ilgilenmesi sebebiyle, vatandaşlar gün boyu emniyet içerisinde beklemek zorunda kalıyor.

31 Aralık 2014 tarihine kadar ehliyet için başvuru yapmayan vatandaşların, ehliyet hakları yanacak olmasından dolayı, Trafik Şube Müdürlüğü’nde sıra çilesi yaşıyor. İddialara göre sabah saat 08:00’de gelen vatandaşlara 100-120 gibi sıra numaraları çıkıyor. Sertifikalarını ehliyete çevirmek isteyen vatandaşlarla ise müdürlükte yalnızca iki personel ilgileniyor. O kadar memurun bulunduğu müdürlükte, yoğunluğun göz ardı edilerek olağan günlerdeki iki memurun vatandaşlarla ilgilenmesi, sıra çilesini de büyütüyor. Öte yandan dün, saat 13:00’den sonra gelen vatandaşlar ise sıra numarası kalmadığı için geri çevirildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat