Özdilek

Siyaset

Hürriyet, günaydın dedi

25 yıl sonra CHP’ye İzmit Belediyesi Başkanlığını kazandıran Millet İttifakının adayı Hürriyet, dün sabah da işçi duraklarını ziyaret ederek, işçilere hem günaydın dedi, hem de Miraç Kandillerini kutladı.

2 Nisan 2019 Saat: 11:38
Hürriyet, günaydın dedi
Hürriyet, günaydın dedi

Fatma Kaplan Hürriyet, günaydın dedi

25 yıl sonra CHP’ye İzmit Belediyesi Başkanlığını kazandıran Millet İttifakının adayı Fatma KaplanHürriyet, dün sabah da işçi duraklarını ziyaret ederek, işçilere hem günaydın dedi, hem de Miraç Kandillerini kutladı.

Haber detayı

Fatma Kaplan Hürriyet, günaydın dedi

İzmit Belediyesi Başkan adaylığı seçim kampanyası boyunca sabahın erken saatlerinde İzmit’in dört bir yanında bulunan otobüs duraklarını ziyaret ederek işçilere çay ikramında bulunan Fatma Kaplan Hürriyet, bu geleneği aksatmadı.

Kandillerini kutladı

CHP İzmit ilçe Gençlik Kolları Başkanı Engin Akbulut ve beraberindeki gençlerle birlikte Bekirdere’de bulunan otobüs duraklarında servis bekleyen işçileri ziyaret eden Hürriyet, çay ikramının yanı sıra Miraç Kandili sebebiyle işçilerin kandilini kutladı, kandil simidi ikram etti. İşçilere çay ve kandil simidi ikramında bulunan Fatma Kaplan Hürriyet, “Her zaman halkımızın arasındaydım. Şimdi de bir şey değişmedi. Bundan sonra da çalışmalarımızı aksatmadan sürdüreceğiz. Ayrıca gece gündüz demeden bizlere destek olan gençlik kollarımıza ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat