Özdilek

Spor

Genç Sporcu Ayhancan'ın Büyük Başarısı

T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Toto ve Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) katkılarıyla yarışan 21 yaşındaki milli sporcu Ayhancan Güven, 10-12 Mayıs tarihlerinde İspanya'dan başarılı sonuçlarla dönüyor.

12 Mayıs 2019 Saat: 15:35
Genç Sporcu Ayhancanın Büyük Başarısı
Genç Sporcu Ayhancan'ın Büyük Başarısı

Genç Sporcu Ayhancan'ın Büyük Başarısı

T.C.Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Toto ve Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) katkılarıyla yarışan 21 yaşındaki milli sporcu Ayhancan Güven, 10-12 Mayıs tarihlerinde İspanya'dan başarılı sonuçlarla dönüyor. Haber detayları

Genç Sporcu Ayhancan'ın Büyük Başarısı


FIA Dünya Formula 1 Şampiyonası yarışları öncesinde destek serisi olarak gerçekleştirile Porsche Mobil 1 Super Cup'ta yarışan ilk Türk sporcu olan Ayhancan Güven, Barcelona pistinde koşulan sezonun ilk yarışında podyuma çıkmayı başardı. 17 ülkeden 28 sürücünün mücadele ettiği yarışı "En iyi çaylak sürücü" olarak ikinci sırada tamamlayan temsilcimiz, Barcelona-Catalunya Pisti’nde 140.000 seyirci önünde bayrağımızı podyumda dalgalandırmayı başardı. 

Dünya’daki en rekabetçi tek marka serisi olmasıyla dikkat çeken Porsche Mobil 1 Super Cup 23-26 Mayıs tarihlerinde Monte Carlo'da koşulacak ikinci ayak yarışları ile devam edecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat