Özdilek

Güncel

Erdoğan, 'Trump Halkbank için talimat verecek'

Erdoğan, 'Trump Halkbank için talimat verecek' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump'la görüşmelerinin detayını açıkladı: Trump 'Halkbank konusunda talimat vereceğim' dedi.

4 Kasım 2018 Saat: 17:45
Erdoğan, Trump Halkbank için talimat verecek
Erdoğan, 'Trump Halkbank için talimat verecek'

Erdoğan, 'Trump Halkbank için talimat verecek'
Erdoğan, 'Trump Halkbank için Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump'la görüşmelerinin detayını açıkladı: Trump 'Halkbank konusunda talimat vereceğim' dedi. detaylar haberimizde...

Erdoğan, 'Trump Halkbank için...

"10-11 Kasım tarihlerinde Paris’te görüşeceğiz"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Trump ile görüşeceklerini açıkladı. Erdoğan, “Trump ‘Halkbank konusunda talimat vereceğim’ dedi. 10-11 Kasım tarihlerinde Paris’te görüşeceğiz” dedi.

'Eş zamanlı karara vardık'

Erdoğan, “Hedefimiz bir an önce Münbiç’ten bu terör örgütleri PYD/YPG’nin çıkmasıdır. Bunların orayı terk etmesidir. Eş zamanlı olarak yaptırımı kaldırma kararına varmıştık. Yaptırımlar kaldırıldı. Trump ‘Halkbank konusunda talimat vereceğim’ dedi” ifadesini kullandı.

"Görüşme yüzyüze olacak"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Paris’te düzenlenecek uluslararası toplantıda ABD Başkanı Trump’la yüz yüze görüşeceklerini bildirdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat