Özdilek

Aşayiş

Zehir Tacirlerine not, sakın Kocaeli'ne girme

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı olan Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi Ekipleri, oldukça başarılı bir operasyona imza attı.

11 Ocak 2018 Saat: 21:55
Zehir Tacirlerine not,sakın Kocaeline girme
Zehir Tacirlerine not, sakın Kocaeli'ne girme

 Alınan duyum ve yapılan istihbari çalışmaları değerlendiren emniyet güçleri, bir şahısın yüklü miktarda uyuşturucu maddeyi,    Kandıra üzerinden Ağvaya ve oradan da İstanbul’a geçireceğini belirledi.  Şâhısı takibe alan Kocaeli Polisi, Şahıs bindiği yolcu minübüsünü, Sakarya ili Kaynarca İlçesinden,  Kocaeli Kandıra İlçesine geçerken durdurdu. Takibe alınan şahısın üzeri ve valizi arandı.  Şâhısa ait valizde 7 kilo 800 gram eroin çıktı.  U.B isimli şahıs gözaltına alınarak Kocaeli Emniyetine götürüldü.Kocaeli Polisine 7 kilo 800 gram eroin ile yakalanan U.B isimli şahıs üzerinde çok ilginç bir de talimat pusulası elegeçirildi. Pusulada Van ilinden Erzurum’a bilet alması, daha sonra belirtilen bir başka firmaya ait otobüse bilet alarak Trabzon’a geçmesi,  Daha sonra ise Zonguldak Ereğli’ye Karadeniz yolunu kullanarak geçmesi yazıyordu. Talimatlar bunlada sınırlı değildi.  Yolculuğun Ereğli’den sonrasında ise şahısın sürekli minibüs kullanması ve Akçakoca’ya geçtikten sonra Kocaali’ye geçmesi, oradan da Kaynarcaya ve ardından Kandıra ilçesini Kullanarak Ağva’ya son olarak Üsküdar’a gitmesi isteniyordu.

Talimat notunun en sonundaki hatırlatma ise herkesi şaşırttı.  Şahısıa notun en altında “ Yukarıda dikdörtgen içine aldığım yer Kocaali bak Kocaeli Gebze değil. Sakın Kocaeli Gebze’ye gitme” yazıyordu. Bunun nedenin ise Kocaeli’nin son yıllarda  yaptığı başarılı operasyonlar ile zehir tacirlerinin korkulu rüyası haline gelmesinden kaynaklandığı  tahmin ediliyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat