Özdilek

Aşayiş

Zehir tacilerine ağır darbe

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından, düzenlenen 3 ayrı başarılı operasyon ile zehir tacilerine ağır darbe vuruldu.

12 Ocak 2018 Saat: 17:00
Zehir tacilerine ağır darbe
Zehir tacilerine ağır darbe

Ekipler  önceki gün      Erzurum’dan yola çıkarak değişik güzergahlar ile Sakarya iline gelen ve sonrasında minübüsler ile  İstanbul’a geçmeye çalışan bir kuryeyi yakaladı. Valizinde 7 kilo 800 gram  eroin ile yakalanan B.U Kandıra Adliyesine sevk edildi.  Bir başka çalışmada ise takibe alınan bir araç,   Van ilinden İstanbul’a    giderken Kocaeli’nde durduruldu. İçerisinde ailenin bulunduğu aracın detaylı aramasında ise 111 kg eroin elegeçirildi.  Olayla  ilgili sürücü M.L.Ç. ve çocukları  A.Ç. ve A.Ç. gözaltına alındı.  Narkotik  ekiplerinin son operasyonu ise daha önce 4 kişinin tutuklandığı bir çalışmanın devam olarak Kocaeli ve Van İlinde gerçekleştirildi.   Bu çalışmada 2 kilo eroin, 1 buçuk kilo metenfetamin  elegeçirildi. Ayrıca  5 kişi gözatına alındı.Son operasyonda   Yakalanan 5 kişi ile  önceki akşam 111 kg eroin yüklü araçta yakalanan M.L.Ç. ve çocukları  A.Ç. ve A.Ç. Kocaeli Adliyesine birlikte sevk edildi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat