Özdilek

Siyaset

'Zaman, başarısız iktidara son verme zamanıdır'

Yeniden aday olmayan ve CHP’nin belediye meclisi listelerinde yer almayan CHP Büyükşehir Grup Başkan Vekili Av.Fahri Örengül, bu dönem için bir talebi olmadığını, adaylıkta değişim ve yenileşme önerileri olduğunu hatırlattı.

19 Şubat 2014 Saat: 18:16
'Zaman, başarısız iktidara son verme zamanıdır'
'Zaman, başarısız iktidara son verme zamanıdır'

Beş yıl boyunca bayrağı birlikte taşıdığı arkadaşlarına teşekkür eden Fahri Örengül, bayrağı büyük bir mutlulukla yeni arkadaşlarına devredeceğini aktardı. Örengül, partinin daha farklı kademelerinde siyasi çalışmalara devam edeceğini, yeni meclis ve seçilecek belediye başkanına tüm tecrübeleri aktaracağını anlattı. AKP’li belediyelerin 5 yıllık dönem itibariyle çok başarısız olduklarını aktaran Fahri Örengül, bu başarısızlığın Kocaeli’nin maalesef sınıf düşmesine neden olduğunu aktardı. Partililere çağrı da yapan Fahri Örengül, şunları söyledi:

“-Bugün parti içi tartışmaların değil, din sömürüsü ile iktidarı ele geçirerek, ciddi yolsuzluklara imza attığı düşünülen, özellikle Kocaeli’de çok başarısız olan iktidara önce yerel anlamda ve daha sonra genel anlamda son vermeye çalışmanın zamanıdır.

Unutulmamalıdır ki siyasi makamlar hakkının verilmesi gereken emanet makamlardır. Siyasi makamlar kişisel beklenti değil, toplumsal beklentiye cevap verecek makamlardır. Türkiye üzerinde oyun oynamaya çalışan dış mihraklara demokrasi ile cevap verecek güçte bir ülkedir. Hedef tam demokrasi, aydınlanma devrimi, bütün kurumları zedelenen Türkiye’yi yeniden inşa etme zamanıdır”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat