Özdilek

Güncel

Zabıtanın Pazar Denetimleri Sürüyor

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler pazar yerlerine gerçekleştirdikleri denetimleri sürdürdü.

 

BU KEZ KARAMÜRSEL’DE DENETİM YAPILDI

Geçtiğimiz günlerde Başiskele Pazartesi pazarını denetleyen ekipler bu kez Karamürsel’de pazar denetimi yaptı. Kocaeli Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı İhtisas Şube Müdürlüğü, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Gıda Kontrol Şube Müdürlüğü ve Karamürsel Zabıta ekiplerinin ortak çalışması ile yapılan denetimlerde vatandaşlar ve pazar esnafı bilgilendirildi.

 

ESNAF HEM BİLGİLENDİRİLDİ HEM UYARILDI

Ekipler pazarda satış yapan esnafın sağlık muayeneleri, satışa sunulan ürünlerin üretim izinleri, üretim ve son tüketim tarihleri ile muhafaza koşulları, dökme ürün olarak satışa sunulan ürünlerin dökme ürün etiketleri ve izlenebilirliği sağlanmasıyla ilgili kriterleri pazarcılara aktardı. Pazarda kendi ürününü satmak isteyen üreticilerin üretici belgesi olması gerektiğini hatırlatan ekipler, müstahsil makbuzları, soğutucu dolap temizliği, düzen ve genel temizlik konularında incelemeler yapılarak gerekli konularda esnafı bilgilendirilerek uyardı.

 

Pazar yeri denetimlerinin önümüzdeki dönemde de süreceği kaydedildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat