Özdilek

Güncel

Zabıtalara Jet Kundo Eğitimi

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerine sağlıklı yaşam, zinde vücut ve saldırılara karşı kendini savunma ile ilgili seminer verildi.

28 Şubat 2013 Saat: 12:37
Zabıtalara Jet Kundo Eğitimi
Zabıtalara Jet Kundo Eğitimi
Jet Kune Do Üstadı Yüksel Yılmaz, Beşinci Grade Asistanı Yusuf Burgul ve Antrenör Süleyman Gökbudak tarafından verilen eğitim seminerinde zabıtalar, Yılmaz’a çeşitli sorular sorarken; Burgul ve Gökbudak’ın kısa Jet Kune Do gösterileri de zabıta tarafından ilgiyle izlendi. Seminerde konuşan İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Acar sağlıklı yaşam ve zinde kalmanın zabıta için oldukça önemli olduğunu ifade etti. Acar konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Sizler belediyenin aynası konumumdasınız. Sizler her konumda sakinliğinizi ve soğukkanlılığınızı korumalısınız. Bizleri kırmayıp sağlıklı yaşam ver her daim zinde olabilmek ile ilgili çeşitli bilgiler veren ve bu dövüş sanatının inceliklerini bize gösteren Yılmaz ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi. Zabıta Müdürlüğü ekiplerine Jet Kune Do eğitimi veren Yüksel Yılmaz, Jet Kune Do ile ilgili kısa bilgiler verdi. Yılmaz Jet Kune Do’nun saldırı sanatı olmadığını ifade ederek, “Jet Kune Do ünlü sinema oyuncusu Bruce Lee’nin ortaya çıkardığı bir uzak doğu dövüş felsefesidir. Bu felsefe tüm dövüş felsefelerini reddeder” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat