Özdilek

Güncel

Zabıta Kandıra’da market denetledi

Kandıra Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçenin çeşitli mahalle ve semtlerinde faaliyet gösteren market denetimleri yaptı.

7 Aralık 2017 Saat: 16:53
Zabıta Kandıra’da market denetledi
Zabıta Kandıra’da market denetledi

Yapılan denetim çalışmalarında marketteki ürünlerin tarihini, mevsim şartları gereği donmuş meyve ve sebzeleri, genel temizlik ve gıda maddelerinin muhafazasını denetleyen Kandıra Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, denetim çalışmalarının devam edeceğini vurguladı.

Vatandaşların sofrasına sağlıklı ürünlerin ulaşmasını sağlamak amacıyla denetim çalışmalarını ilçedeki marketlerle sürdüren Kandıra Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, etiketi olmayan ürünlerin de kontrollerini yaptı.

Halkımızın sağlığına verdiğimiz önem gereği görevlerimizi sürdürüyoruz diyen Kandıra Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, çalışmaların artarak süreceğini belirtti.

“Önceliğimiz, Halkımızın Sağlığını Korumak”

Vatandaşların sağlığını önemseyen sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket eden Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, ekip ruhumuz ve çalışma azmimizle birlikte gecemizi gündüz ediyoruz. Halkımızın sağlığını korumak için çalışıyoruz. Önceliğimiz her bir vatandaşımızın daha sağlıklı besinler tüketmesini sağlamaktır dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat