Özdilek

Ekonomi

Yuvacık Su, pet şişeye giriyor

19 litrelik damacana üretiminin yansıra 200 cc, 250 cc, 300 cc bardak su üretimi yapılan Yuvacık Su’da şimdi de 0,5 litre, 1 litre ve 1,5 litrelik pet şişelerse suyun şişelenmesine imkan sağlayacak uygulama devreye giriyor.

10 Aralık 2013 Saat: 14:25
Yuvacık Su, pet şişeye giriyor
Yuvacık Su, pet şişeye giriyor

Pet şişe üretimi yapacak yeni makineler tesislere geldi. Makinelerin montajının bir ay içinde tamamlanmasının ardından, üretimin de hemen başlaması planlanıyor. Yeni makine saatte 16 bin adet pet şişe su üretimini yapacak. Yuvacık Su, pet su hattı ile mevcut kapasitesini % 55 oranında arttırmış olacak.

Başiskele Belediyesi Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın büyük önem verdiği, kendi öz kaynaklarıyla 2009 yılı sonlarında hayata geçirdiği Yuvacık Su günden güne büyümeye, dev firmalar arasında pazar payını arttırmaya devam ediyor. 19 litrelik damacana ve bardak su üretimine devam eden BİAŞ iştiraki Yuvacık Su, şimdi de pet şişe su alanındaki üretimiyle bu pazarda da pay almanın gayreti içinde olacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat