Özdilek

Ekonomi

Yuvacık Su pet şişe üretimine başladı

Kendi piyasasında marka olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Yuvacık Su, üretim kapasitesini %55 oranında arttırıyor.

12 Ocak 2014 Saat: 16:40
Yuvacık Su pet şişe üretimine başladı
Yuvacık Su pet şişe üretimine başladı

Kendi piyasasında marka olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Yuvacık Su, üretim kapasitesini %55 oranında arttırıyor. Pet şişe su sektöründe en çok tüketilen ve toplam yatırım bedeli 3,56 milyon TL olan 0,33 litre, 0,50 litre ve 1,5 litre pet grubu üretim için alınan makineler seri üretime başladı.

Yuvacık Su Tesislerinde düzenlenen programda açılış kurdelasını Ak Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, başkan yardımcısı Köksal Ayabakan, Ak Parti Başiskele İlçe Başkanı Mehmet Ustaoğlu,Kocaeli İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, Biaş Genel Müdürü Faik Altay ve KocaeliBüyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun babası Necmettin Karaosmanoğlu birlikte kesti.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz konuşmasında, "Yuvacık Su'nun bir bölümü 2009 yılında çalışmaya başlamıştı. Yeni oluşan Başiskele'ye her geçen gün yaptığımız yatırımlarla birlikte Yuvacık Suya da yatırım yaparak insanlara yeni istihdam alanı sağladık. Hedefimiz Yuvacık Su'nun yurtdışında da satışının yapılmasıdır. 'Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz' düşüncesiyle yola çıktığımızBaşiskele'de, Başiskele halkının bize vermiş olduğu yetkiyi, güveni ve Başiskelehalkının bizim arkamızda duran maneviyatını zedeleyecek, rencide edecek, küçük düşürecek ya da onların karşısına çıkmamızı engelleyecek hiçbir işle ilgimiz olmadı, bundan sonrada olmayacak. İnşallah bundan sonraki süreçte bizim gittiğimiz her yerde yaptığımız her işte Başiskele halkının nasıl ismini yüceltmeye çalışmışsak nasıl Başiskele'yi en güzel şekilde temsil etme gayretinde bulunmuşsak Başiskelehalkımızında bizi en iyi şekilde desteklemiş ve bizimle olmuştur. 29 mahalle ve 8 köyden oluşan Başiskele'de elimizden geldiğince hizmet ettik. Başiskele'de sıfır noktasından başladığımız için elbetteki eksiklerimiz olmuştur, gözümüzden kaçanlar olmuştur, birilerini istemeden kırmışızdır ama onları küçük düşürecek onların karşısında boynumuzu bükecek bir işimiz olmamıştır" dedi.

Yemek ikramının bulunduğu açılış programında yeni pet şişe makinelerinin bulunduğu ünitenin açılış kurdelası Kocaeli İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu'nun duası, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun babası Necmettin Karaosmanoğlu besmelesi ile protokol üyeleri ile birlikte kesilerek düğmeye basıldı. Tesisin gezilmesinin ardından program sona erdi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat