Özdilek

Güncel

Yuvacık Bilgievi İzcileri İş Başında

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin hizmete açtığı 13 Bilgi Evinden biri olan Yuvacık Bilgi Evinde, izcilik kulübündeki öğrenciler “İzcilik Yararlıdır” haftası sebebiyle etkinlik düzenlediler.

6 Mart 2015 Saat: 12:31
Yuvacık Bilgievi İzcileri İş Başında
Yuvacık Bilgievi İzcileri İş Başında

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür Ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Gençlik Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Bilgi Evlerinde, öğrenciler bilgi destek programının yanı sıra birçok faydalı kulüp faaliyetleriyle bilgilendirilirken aynı zamanda da eğleniyorlar. Bu kapsamda Yuvacık Bilgi Evi İzcilik kulübü “İzcilik Yararlıdır” haftası sebebiyle düzenlediği etkinliklerde, Büyükşehir İzcilik Kulübü ile birlikte çocukların doğa ile iç içe olup topluma yararlı nesiller yetiştirme yolunda faaliyetlerine devam ediyor.

 

“HER GÜN BİR İYİLİK YAP”

Yuvacık Bilgi Evi izcilik kulübündeki izciler, Yuvacık mevkiindeki Karaaslan mobilyada bir araya gelerek, soğukta dışarıda kalan kuşlar için kuş yuvaları yapıp faydalı ve eğlenceli vakit geçirdiler. Daha sonra Yuvacık’daki Merkez Camii avlusunda bulunan ağaçlara kendi yaptıkları kuş yuvalarını asıp yem koyarken, çok mutlu olduklarını belirttiler. Çevreye ve doğaya duyarlı olduklarını gösteren izciler cami ve çevre temizliği de yaparak "İzci yararlıdır" mesajı verdiler. Yuvacık Bilgi Evi “İzcilik Kulübü”ndeki öğrenciler, izciliğin sadece dağlarda kamp yapmak olmadığını gösterdiler. Bilgi Evi izcileri, "Her gün bir iyilik yap" sloganıyla mahallelerine, okullarına ve Bilgi Evine yarar sağlamaya devam ediyorlar.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat