Özdilek

Siyaset

Yürümekle Taraftar Toplayamazsınız...

AKP'nin organize ettiği bir yürüyüşe gönderme yapam Duyar, ile İktidar Partisi kendine taraftar toplamanın derdinde. Bunlar Hırsız diye yürümek yanlış olduğu gibi, Yaşananlar komplo diye yürümekte yanlış.

10 Ocak 2014 Saat: 10:17
Yürümekle Taraftar Toplayamazsınız...
Yürümekle Taraftar Toplayamazsınız...

    BBP İl Başkan Serhat Duyar,tepki ve uyarısını şöyle dile getirdi.

      Olay Yargıya müdahale etmiştir. Bu saatten sonra her ne şekilde olursa olsun yargı sürecine kimse müdahil olmamalı. Ah Partinin organize ettiği yürüyüş ile sürece taraftar toplama gayretindeler.

2010 Referandumunda Evet Diyenler Kendileri İl e Çelişiyor

Bu Yürüyüşe katılacak olanlar organize edenler siz 2010 Referandumunda  neye evet dediğinizi biliyormusunuz. Ayrıca Gezi olayları başladığı zaman Sayın Başbakan “Gövde gösterisi sokaklarda yapılmaz,sandıkta yapılır” dememişmiydi.

Yürüyüşe Destek Veren Derneklerin Üyeleri de TepkiliYapılacak Yürüyüş için ve Kahvaltı için ben de aranıldım ama katılım sağlamayacağımızı söyledim. Bizim orada ne işimiz var. Yarın Yargılananlar suçlu görülürse millete ne deriz. Amaç iki ayrı grubu karşı karşıya getirmek.  Destek veren Derneklerin bazı üyeleri de desteğe tepkili. Kendinizi kandırabilirsiniz ama milleti asla kandıramazsınız bunu unutmayın.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat