Özdilek

Aşayiş

Yüksek gerilim hattında intihar girişimi

İzmit Eski İstanbul Yolu Kent Mezarlığı mevkisinde bulunan bir yüksek gerilim hattına çıkarak intihar teşebbüsünde bulunan şahıs etkisiz hale getirildi.

21 Şubat 2018 Saat: 20:49
Yüksek gerilim hattında intihar girişimi
Yüksek gerilim hattında intihar girişimi

İzmit Eski İstanbul Yolu Kent Mezarlığı mevkisinde bulunan bir yüksek gerilim hattına çıkarak intihar teşebbüsünde bulunan şahsı gören çevredeki vatandaşlar durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

 Kısa sürede ola yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri çevrede önlem alırken olay yerine gelen SEDAŞ ekipleri ise direkteki elektriği kesti. Şahısın isminin A.A. (17) olduğu, rehabilitasyon merkezinde kaldığı ve dilsiz olduğu öğrenildi. Olay yerindeki polis ekipleri işaret dili bilen bir kişi ile birlikte merdivenli araçla intihar teşebbüsünde bulunan şahsın yanına çıkarak yaklaşık 3 saat boynunca ikna etmeye çalıştı. Bir türlü ikna olmayan A.A., itfaiye ve SEDAŞ ekipleri tarafından direkte yakalanarak etkisiz hale getirildi.   

     İtfaiye aracının sepetinde aşağıya indirilen A.A.’nın amcası tarafından Batman’a götürmek istendiği, kendisinin ise Batman’a gitmek istemediği ve İstanbul’da yaşamak istediğini söylediği be bu nedenle intihar teşebbüsünde bulunduğu öğrenildi. Olay yerindeki ambulansla sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesine götürülen A.A. daha sonra ifadesi alınmak üzere Çocuk Şube Müdürlüğüne götürüldü

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat