Özdilek

Kültür/Sanat

Yoluda mı satın aldınız!

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

13 MİLYONA SATILDI
Yürüyüş Yolu üzerinde bulunan, 1999 depremi sonrası orta hasarlı raporu verilen ve bodrum katıyla birlikte 6 katlı olan, daha sonra ise bir katı sökülüp yeniden onarılıp güçlendirilen İzmit Belediyesi eski hizmet Binası geçtiğimiz günlerde, rekor bir fiyatla Adana merkezli Yeni Koza firmasına yüzde 18 KDV ile birlikte 13 milyon 39 bin TL`ye satılmıştı.

BİNA ADANALILAR’IN

Binanın yeni sahibi Adana merkezli Yeni Koza firması satın aldığı binada tadilat çalışmalarına önceki gün başladı. Katlı mağazacılıkta Türkiye’nin önemli firmalarından biri olan Yeni Koza Ender Mağazaları Firması burada Ender Mağazaları Kocaeli Şubesini açacak. Şubat ayı içinde mağazayı açmayı hedefleyen Yeni Koza Ender Mağazaları, binanın tadilat işlerini aralıksız sürdürüyor.

TADİLAT BAŞLADI

Tadilat işini İzmitli Firma olan Gülen Kardeşler Hafriyat üstlenirken, binanın ön cephesi tadilat nedeniyle branda ile kaplandı. Binanın ön cephesi branda ile kaplanırken, binanın önündeki yaya yolu da işgal edilmiş durumda. Vatandaşlar, İzmit Ticaret Odası ile Kaya Giyim arasındaki kaldırımı kullanamaz duruma geldi.

YOLU GASPETTİLER

Sorumsuzluk öğreneği göstererek yaya yolunu kapatan ve yayaların yürüyüşüne engel olacak biçimde binanın ön cephesini kapatan firma yetkililerine vatandaşlar büyük tepki gösteriyor. Bu alanı geçmek için yola çıkmak zorunda olduklarını belirten vatandaşlar, belediye yetkililerini göreve çağırarak, yaya yolunun açılmasını istiyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat