Özdilek

Güncel

Yollar Belediyeden, Çaylar Saadet Nineden

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Hikmetiyeli 90 yaşındaki Saadet Baysal, bölgede inceleme yapan Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'tan yolunun iyileştirilmesini istemişti. Başkan Karabalık da, Saadet Nine'ni bu talebine olumlu cevap vererek çalışma başlattırdı. Baysal, kendisine sunulan bu hizmetten dolayı başkana ve belediye ekiplerine hayır dualarında bulunurken işçilere de çayları kendi eliyle ikram etti.

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, geçtiğimiz ay Derbent bölgesinde vatandaşların kapısını çalıp onlarla dertleşmişti. Derbent Hikmetiye Mahallesi sakini 90 yaşındaki Saadet Baysal da, Başkan Karabalık'tan yollarının iyileştirilmesi yönünde talebini iletmişti. Konuyu yakın takibe alan Başkan Karabalık, Baysal'ın sokağında çalışma başlattırdı.

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Hikmetiye Mahallesi Ay Sokak ve Filbahri Sokak üzerinde iyileştirme çalışmalarında sona geldi.Alt yapı sorunu olmayan bölgede üst yapı konusunda halkın ayağını kışın çamurdan yazın tozdan kurtarma hedefi ile yollar parke ile kaplandı.

Derbent Hikmetiye Mahallesi Ay Sokak üzerinde oturan 90 yaşındaki Saadet Baysal da, bu mutluluğu yaşayan bölge insanlarından biri. Saadet Nine, “Başkan oğlum, kapımızı çalıp hal hatırımızı sordu. Kendisinden yolumuzu düzeltmesini istedik. İkiletmeden ekiplerini gönderdi ve çalışma başlattı. Allah Razı olsun, işlerinde kolaylıklar dilerim” dedi. Saadet Nine, Başkan Karabalık'a bol bol dua ederken kendi elleriyle çalışanlara da çay ikram ediyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat