Özdilek

Güncel

Yıldırım'da uyumayan kütüphane lodosa dayanamadı

Bursa Yıldırım’da yoğun ziyaretçisi olan Mümine Şeremet Uyumayan Kütüphanesi’nin çatısı, lodosa yenik düştü. Kütüphanenin etrafında kimsenin olmaması büyük bir faciayı engelledi.Esmanur GÜLBAHAR - Emirhan AKGÜL - Herkes Duysun ...

29 Kasım 2023 Saat: 15:05
Yıldırım'da uyumayan kütüphane lodosa dayanamadı
Yıldırım'da uyumayan kütüphane lodosa dayanamadı

Bursa Yıldırım’da yoğun ziyaretçisi olan Mümine Şeremet Uyumayan Kütüphanesi’nin çatısı, lodosa yenik düştü. Kütüphanenin etrafında kimsenin olmaması büyük bir faciayı engelledi.

Esmanur GÜLBAHAR - Emirhan AKGÜL - Herkes Duysun / BURSA (İGFA) - Bursa’da gece saatlerinde başlayan ve saatte 100 kilometre hıza ulaşan şiddetli lodos, hayatı olumsuz etkiledi.

Merkez Yıldırım ilçesi Şükraniye Mahallesi, Sinandede Caddesi üzerinde bulunan Mümine Şeremet Uyumayan Kütüphanesi’nin çatısı uçtu.

Çatı parçalarının toplanması için olay yerine kepçe araç yönlendirilirken, çatı parçalarının aşağı sarkmaya devam ettiği ve etrafta bir güvenlik şeridinin olmaması dikkatlerden kaçmadı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat