Özdilek

Aşayiş

Yine, İstinat duvarı çöktü

İzmit İlçesi Serdar Mahallesi Girgin Sokak üzerinde bulunan 5 katlı ve 10 daireli Girigin Apartman’ın çevresindeki istinat duvarı, akşam saat 21:00 sularında büyük bir gürültü ile çöktü.

5 Mart 2018 Saat: 15:40
Yine, İstinat duvarı çöktü
Yine, İstinat duvarı çöktü

Aparmtan sakinleri  büyük korku ve panik içerisinde kendilerini dışarıya atarken, hemen  belediye ve itfaiye ekiplerine haber verildi.  Bölgeye gelen ekipler, çöken duvarın parçalarının aparmana yaslandığını görünce, apartman sakinlerine kendi güvenlikleri için  binayı boşaltmaları gerektiğini söyledi.  Bina sakinleri komşu ve akrbalarına giderken,  bina çevresinde çökmenin olduğu noktalara emniyet şeridi çekildi.Gece geç saatlerde duvarda ikinci çökme meydana geldi.  İstinat duvar taş ve toprak ile  binanın üzerine tamamen çöktü.  Alt katta bulunan daireler ve bina duvarı büyük zarar gördü. Binanın tedbir amaçlı boşaltılmış olması büyük bir facianın yaşanmasını önledi.  Apartman duvar ve pencerelerinin patladığı ve  duvar parçalarının daire içine girdiği olayda, bölge sakinleride büyük panik yaşadı. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat