Özdilek

Siyaset

"Yine Halkın Ekmeği İle Oynadılar"

CHP ilce başkanı Sedat Tatar, ekmek zammına sert tepki gösterdi.

15 Şubat 2013 Saat: 13:40
"Yine Halkın Ekmeği İle Oynadılar"
"Yine Halkın Ekmeği İle Oynadılar"
Tatar, yaptığı açıklamada,”Bu ülkeyi ve kenti yönetenler sürekli olarak halktan ve garip gurabadan yana olduklarını söylemektedirler.Ancak yaptıkları tüm uygulamalarda halkın sırtına binmeye ve halkı sömürmeye devam etmektedirler.Halkı sömürürken de çaktırmamaya ve uyutmayı marifet sayıyorlar.Bunun son örneği de Gebze de Ekmeğin gramajını düşürerek zam yapmak oldu. Halkın sofrasına giden ekmek ile nasıl oynadıklarını bir kez daha gördük” dedi.

BAŞBAKAN ZAM SİNYALİ VERMİŞTİ
Adına zam dememek için ekmek fiyatlarını artırmak yerine gramajı düşürmenin gizli zam anlamına geldiğine dikkat çeken Tatar, "Başbakan Tv.lara çıkıp beyaz ekmek yemeyin çağrısı yaptı.Bunun iki nedeni vardı.Birincisi stoklar tükendi.Çünkü İthalata dayalı tarım politikası  iflas etti.Köylü ve tarım bitirildi.İkincisi,halkı zam için alıştırmaktı.Ardından ekmekte gramajlar düştü ve zam yapıldı.”şeklinde konuştu.

DERHAL DÜZELTİLMELİDİR
Vatandaşın her geçen gün daha kötü yaşam koşullarında yaşamaya mahkum edildiğini ve iyiye giden hiçbir şeyin olmadığını vurgulayan Tatar, “ Halkın temel tüketim maddesi olan ekmeğe oyunlar yaparak, 300 gram olan ekmeği 250 grama düşürerek zam yapılmasını kınıyorum. Bu uygulama derhal düzeltilmelidir” diye çağrıda bulundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat