Çevre

Yine Dilovası ,Yine Kömür Tozu.!

Dilovası’na bağlı Turgut Özal Mahallesi sakinleri, Kömürcüler Organize Sanayi Bölgesi'nden gelen kömür tozları nedeniyle isyan etti.

8 Eylül 2014 Saat: 10:52
Yine Dilovası ,Yine Kömür Tozu.!
Yine Dilovası ,Yine Kömür Tozu.!

Hava kirliliğinin en yoğun olduğu bölge olarak bilinen ve kanser vakalarıyla da gündeme gelen Dilovası’nda bulunan Turgut Özal Mahallesi sakinleri Kömürcüler OSB'de bulunan tesislerden kömür tozu yağıyor. Evlerinin içi kömür tozu ile kaplandığını, pencereleri korkudan açamadıklarını ve balkonlarına astıkları çamaşırların siyah renge büründüğünü söyleyen Dilovası sakinleri yetkililerin biran önce çözüm yolu bulmalarını istiyor.

MAHALLE MUHTARI 'KÖMÜR TOZU SORUNU 20 BİN İNSANI KAPSIYOR'

Kömür tozunun vatandaşların evlerinin kapısından ve penceresinden içeriye girdiğini söyleyen Turgut Özal Mahallesi Muhtarı Mehmet Şirin Barış "Kömür tozu semtimizi rahatsız ediyor. Uygunsuz bir yere yerleştirilmiştir. Halkımızda bunu kabul etmemektedir. Kömür tozu evlerin kapısından penceresinden girmektedir. Okul, hastane, evler burada. Kömür tozu herkesi etkiliyor. Bu sorun yaklaşık 20 bin insanı kapsıyor. Bu sorunun çözülmesi konusunda devletimizin yardımcı olacağını düşünüyoruz. Biran önce bu sorunun çözülmesini istiyoruz”dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat