Özdilek

Siyaset

YİNE,BİR BAŞKA BAHARA

Adalet ve Kalkınma Partisi Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur ihalesi iptal olan Fatih Devlet Hastanesi’nin bu ay sonu yeniden ihaleye çıkacağını belirtti. Okur Gebze Üniversitesi’nin meclis açılır açılmaz gündeme geleceğini söyledi.

20 Ağustos 2013 Saat: 12:02
YİNE,BİR BAŞKA BAHARA
YİNE,BİR BAŞKA BAHARA

İHALE AY SONU

Okur Düzce’ye tayini çıkan Salih Karabulut için düzenlenen veda yemeği sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Vekil Okur Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nin ihalesinin Ağustos sonunda yeniden yapılacağını söyleyerek, “Yapım ihalesi mevcut ihaleyi alan müteahhitten kaynaklı aksaklıktan dolayı iptal oldu ve yeniden ihaleye çıkıyor. Hastanenin 2012 yılında bitmesi planlanıyordu ama kimsenin arzu etmediği bir durum yaşandı. Müteahhit hesaplamalarında bazı sıkıntılar olduğunu söyledi. İşin içinden çıkma noktasında problemler yaşayacağını dile getirdi sözleşme fesh edildi. Önceki gün konu hakkında TOKİ ile görüştüm Ağustos sonu gibi ise yeniden ihaleye çıkacak” dedi.

ÜNİVERSİTE YETİŞMİYOR

Okur, Gebze Üniversitesi’nin yeni eğitim öğretim dönemine yetişmesinin zor olduğunu belirterek, “Meclis kapanmadan bir hafta önce Sayın Başbakanımız Gebze Üniversitesi konusunda olurunu verdi. Meclis açılır açılmaz ilk ayda Gebze Üniversitesi gündeme gelecek. Bu eğitim öğretim dönemine yetişmesi zor. Var olan fakülteler eğitime devam edecek ama düşünülen fakülteler konusu biraz zaman alacak” diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat