Özdilek

Siyaset

Yılmaz, Gökçeyazı’ya Veda Etti

Çok uzun yıllar Gebze Belediyesi'nde olmak üzere ve son beş yıl da Balıkesir Gökçeyazı belediye başkanı olarak görev yapan ve CHP'den Gebze Belediye Başkanlığına aday gösterilen Yılmaz, önceki gün belediye başkanı olarak

9 Mart 2014 Saat: 17:15
Yılmaz, Gökçeyazı’ya Veda Etti
Yılmaz, Gökçeyazı’ya Veda Etti

Gebze Belediye Başkan adayı Yakup Yılmaz, sadece uzun yıllar Gebze beldiyesinde müdürlükler ve Başkan Yardımcılığı yapmakla kalmadı, son beş yıldır Balıkesir Gökçeyazı beldesinin de belediye başkanlığını yapıyordu.  Hükümet tarafından kapatılan Gökçeyazı Belediyesi’nde Yılmaz’ın görevi  30 mart itibarıyla sona erecek.

 ÇALIŞMALAR HALA SÜRÜYOR

Yılmaz, son kez  Gökçeyazı belediyenin hala devam etmekte olan hizmetlerini gezdi ve sonra da belediye çalışanlarına veda etti.  Gökçeyazı  belediye halkı tarafından olduğu kadar  belediye personeli tarafından da çok sevilen Başkan Yılmaz,  Gebze’ye hüzünlü ve gözyaşlarıyla uğurlandı.

HAKKINIZI HELAL EDİN

Yılmaz, Gökçeyazı Belediye personeline yaptığı veda konuşmasında, biliyorsunuz aslen buralıyım. Gebze’li tarih öğretmeni Aysel hanımla evlendim.  Ömrüm Gebze’de geçti. 25 yıl hizmet verdim. Gökçeyazı halkı  tecrübelerimden yararlanmak istedi ve beni belediye başkanı yaptı. Güzel hizmetlere imza attık. Hükümet bir yasa ile belde belediyeleri kapattı.  Partim, bu kez bu birikimimi ve halka alan sevgimi Gebze’de belediye başkanı olarak kullanmamı istedi. 30 Mart’ta kesinlikle iktidarız. Hepiniz hakkınız helal edin”dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat