Özdilek

Siyaset

YILMAZ: "GEBZE'Yİ BU PROJELER KURTARIR"

CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Yakup yılmaz, CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan ile birlikte Gebze Ankaralılar derneğini ziyaret etti. Ziyarette Belediye Meclis üyeleri de hazır bulundu.

18 Şubat 2014 Saat: 11:52
YILMAZ: "GEBZE'Yİ BU PROJELER KURTARIR"
YILMAZ: "GEBZE'Yİ BU PROJELER KURTARIR"

Dernek başkanı  Uğur Küçüker ve  yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan CHP heyeti, Gebze’ye ilişkin hazırladıkları projeler hakkında bilgiler verdiler.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette CHP Gebze Belediye başkan Adayı Yakup Yılmaz, Gebze’de sorunlar yumağı haline geldiğini, çözüm projeleri hazırladıklarını, bunu yakında kamuoyu ile de paylaşacaklarını ifade ederek şunları söyledi: “ Kent giriş ve çıkışları projesi uygulanacak.  Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile raylı sistem projesi gündeme alınacak. Anibal Kavşağı, D-100 karayolu, dal çık sistemi ile Tatlıkuyu, şehir merkezi entegre edilecek. Develi, İstasyon, GOSB girişi, Trafo meydanı gibi önemli yoğun kavşaklarda trafik sıkışıklığı kısa vadede çözülecek. Katlı otoparklar yapılacak ve yapılması teşvik edilecek.” dedi.

İMAR ADALETSİZLİKLERİ GİDERİLECEK

 Özellikle Osman Yılmaz Mahalle Mezarlığı yanındaki alana Yer altı otoparkı ve üzerine Sabit Pazar yeri yapılacağını, İmar adaletsizliğine son verileceğini, 2001 Planı sonrası düşürülen kat adetleri sonucu oluşan mağduriyetlerin giderileceğini Sultan Orhan, Tatlıkuyu, Barış, İstasyon ve Beylikbağı mahallerinde 4000 parselin hakları iade edileceğini vurgulayan Yılmaz, İmalathanelere ve köy İçi Merkezlerine Düzenlenme yapılacağını, Kültür ve Gençlik Merkezleri yapılacağını söyledi.

ONLARCA PROJE GELİYOR

Gebze Üniversitesi’nin hayat bulma mücadelesi vereceklerini, Büyükşehir işbirliği ile  yeni Modern Hal Binası ve Gebze Şehirlerarası Otobüs Terminali yapacaklarını da ifade eden Yılmaz, diğer projeler hakkında da bilgiler verdi:  Yılmaz, “ Konteynerlar yer altına alınacak, okul ve ibadethanelerin bakımı, büyük Rekreaksiyon ve ekolojik Park Projeleri gibi onlarca  proje gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

 Kocaeli milletvekili M. Hilal Kaplan ise, ülke gündemine ilişkin açıklamalarda bulunurken, CHP adayı Yakup Yılmaz’a destek istedi.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat