Özdilek

Siyaset

Yılmaz: Fuarın borcu Büyükşehir’e kalacak

Parti binasında düzenlenen basın toplantısında Büyükşehir’in fuarı bitirmek istediğini dile getiren il başkanı Yalçın Kuşkan, AKP’li yerel yöneticilerin CHP dönemindeki hizmetlerden rahatsız olduğunu söyledi.

3 Aralık 2014 Saat: 17:56
Yılmaz: Fuarın borcu Büyükşehir’e kalacak
Yılmaz: Fuarın borcu Büyükşehir’e kalacak

CHP’nin Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Hüseyin Yılmaz, düzenlediği basın toplantısı ile gündeme yönelik değerlendirmelerde bulundu. İl başkanı Yalçın Kuşkan ve Derince İlçe Başkanı Nihat Değer’in de katıldığı toplantıda konuşan Yılmaz, Kocaeli Fuarı’nın durumunu gündemine taşıdı.

 

“BORCU SAKLIYORLAR”

Kocaeli Ticaret Odası ile Kocaeli Sanayi Odası’nın Kocaeli Fuarı’nın işletilmesinde Büyükşehir Belediyesi’nin ortağı olduğunu dile getiren Yılmaz, “Bu iki kurum fuardan çekiliyor. Yetki ve sorumluluklar ise Büyükşehir’e bırakılıyor. Fuarla ilgili yaklaşık 30 milyon liralık vergi borcu var. Büyükşehir bunu 22 milyon diye açıkladı. Büyükşehir Belediyesi bu borcu tek başına ödesin?” diye konuştu.

 

"RAHATSIZLIKLARI VAR"

Yılmaz’ın ardından konuşan il başkanı Yalçın Kuşkan ise fuarın yıllardır yok edilmek istendiğini dile getirerek, “Bu yönetim yüzde 50’nin üzerinde oy almasına rağmen tek bir çivi bile çakmadılar. Kocaeli kötü yönetiliyor. Kocaeli Fuarı ise bitirilmek isteniyor. CHP’nin eserlerinden büyük rahatsızlık duyuyorlar ve bundan bir an evvel kurtulmak istiyorlar” diye konuştu. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat