Özdilek

Siyaset

Yılmaz: Ders çıkararak mücadeleye devam

CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Yakup Yılmaz, yaptığı açıklama ile seçim sonuçlarını değerlendirdi.

2 Nisan 2014 Saat: 17:05
Yılmaz: Ders çıkararak mücadeleye devam
Yılmaz: Ders çıkararak mücadeleye devam

Yılmaz, halkın iradesine saygı duyduğunu ifade ederek, "Başarılı olamadıysak, bunun ülke ve bölge koşulları ile birlikte ele alınması gereken birçok nedeni var. Biz, eksikleri önce kendimizde aramalıyız. Ders çıkaracak, daha çok çalışacak, mücadeleden asla vazgeçmeyeceğiz. Çünkü bizimki ülke ve Gebze sevdası" dedi.

 

Seçim sonuçlarını kendileri açısından üzüntü verici olduğunu ifade eden Yılmaz, "Başta bayanlar, SKM, meclis üyesi adayları, gençler ve gönüllü guruplar canla başla çalıştı. Herkes kazanmak için seferber oldu. Gece gündüz çalıştık. Hemen hemen herkese ulaşmaya çalıştık. Projelerimizi anlattık. Yapılması gerekenleri her tarafa taşıdık. Elbette eksiklerimiz oldu ancak yoğun ve verimli bir çalışma yürüttük. Ancak, seçim adeta her tarafta olduğu gibi Başbakan ile bizim aramızda oldu. AKP seçimi genel seçim havasında yürütmeyi başardı. Sonuçta, hem hükümet hem büyükşehir hem de yerel iktidarı elinde bulunduran güce karşı başarılı olamadık" dedi.

 

BAŞKASINI SUÇLAMAK YERİNE DERSLER ÇIKARACAĞIZ

Biz başkalarını suçlamadan önce, kendi eksiklerini tespit edeceklerini, neden başaramadıklarını parti örgütleri ile ayrıntılı olarak tahlil edeceklerini ifade eden Yılmaz, "Seçim çalışması süresince, halkın taleplerini, isteklerini, şikâyetlerini, parti olarak bizden beklentilerini, adaydan beklediklerini tek tek tespit ettik. Bunları bir rapor halinde ilçe, il ve Genel başkanımıza sunacağım" diye konuştu.


MÜCADELEYE DEVAM

Seçimin bir demokrasi yarışı olduğunu, başarılı olunmamasına rağmen daha iyi bir Gebze, daha iyi bir ülke için mücadeleye devam edeceğini, yılgınlığa düşmeyeceklerini, kendisine güvenerek aylardır sokakta olan insanlara sırt çevirmeyeceğini, kendisine oy veren binlerce Gebzelinin güvenine layık olmaya çalışacağını dile getiren Yılmaz, "Dersler çıkaracağız. Dik duruşumuz, Gebze sevdamız, çizgimize bağlılığımız, arkadaşlarımıza olan sevgimiz sürecek. Mücadeleye devam edeceğim" dedi.


VEFAMIZ SÜRECEK

Seçim sürecinde, kendisi ile çalışmalara katılan, hiç bir beklentisi olmadan büyük fedakârlıklar yapan arkadaşlarına da teşekkür eden Yılmaz, "Onlara karşı her zaman vefalı olacağım" şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat