Özdilek

Siyaset

Yıldırım, ‘Topuklu Efe’ye konuk oldu

CHP’li Selman Yıldırım, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu makamında ziyaret etti.

20 Aralık 2017 Saat: 18:58
Yıldırım, ‘Topuklu Efe’ye konuk oldu
Yıldırım, ‘Topuklu Efe’ye konuk oldu

Seçim çalışmalarını hızlandıran ve yaptığı çalışmalarla da adından söz ettiren Selman Yıldırım, belediyecilik anlamında fikir alışverişinde bulunmak anlamında da oldukça verimli ziyaretler gerçekleştiriyor. Yıldırım, bu kapsamda Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etmek için Aydın’a gitti. Aydın’da yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren ve Aydın’ın Topuklu Efesi olarak da bilinen Çerçioğlu’nu makamında ziyaret eden Yıldırım, Çerçioğlu’na İzmit’in meşhur tatlısı pişmaniyeyi ikram etmeyi de ihmal etmedi.

Takdiri hak ediyor Çerçioğlu ile sosyal belediyecilik ve gündem konusunda verimli bir görüşme gerçekleştiren Yıldırım, ziyaretiyle ilgili olarak, “Kendisi sadece başarılı bir belediye başkanı değil, kentte kendini sevdirmiş biri. Türkiye’deki iki kadın büyükşehir belediye başkanından biri olması ve bu kadar önemli işlere imza atması takdiri hak ediyor. Kendisinden çok değerli fikir ve görüşlerini dinledik. Umuyorum ki sayın Özlem Çerçioğlu gibi başarılı isimler her kentte göreve gelir” diye konuştu.

Pişmaniye ikram etti CHP’li Yıldırım, “Ülkemizdeki sadece iki kadın büyükşehir belediye başkanından biri olan Özlem Çerçioğlu, Aydın’ın değerine değer katan çalışmalarıyla kısa sürede adından söz ettirdi. Ziyaretimizin sonunda ise kendisine İzmit’in meşhur tatlısı pişmaniye ikram ederek, kentimizin selamını ilettik. Bizi ağırlayan ve Aydın’ın meşhur sokak zeytinyağını hediye eden Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ederim” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat