Özdilek

Siyaset

Yıldırım,seçim koordinasyon merkezi kuruyoruz

CHP İzmit ilçe başkanı selman Yıldırım gerçekleştirdikleri önseçim ile ilgili olarak haftalık basın açıklamasında bilgiler aktardı.

28 Ekim 2013 Saat: 23:02
Yıldırım,seçim koordinasyon merkezi kuruyoruz
Yıldırım,seçim koordinasyon merkezi kuruyoruz

  Yıldırım, "Önseçimler ilgili çok ciddi çalışmalar yaptık ve mümkün oldukça sürece müdahale etmeden finali gerçekleştirdik. Seçim bittiğinde 2 bine yakın partili okulun bahçesindeydi. Tartışma bile olmadan demokratik bir seçim gerçekleşti. Aday adaylarımızın. Destekçi partililerimiz çok Olgun ve seviyeli bir yarış yaşadık. Aday belirleme konusundaki partililerimizin fikirlerini alamadığımız için üzüldüm ama yine de CHP ye yakışan bir önseçimdi. Herkesi kutlarım. İleri demokrasiyi getireceğiz diyen ve anayasa değişikliği yapmasına rağmen CHP den öğrenecekleri çok şey olduğu ortaya çıktı. Aday belirleme de yaptıkları ortada. CHP'li olmaktan mon derece mutlu. Gururluyum. İktidar partisinin aday belirleme günüydü ama iktidarın aday belirleme yöntemini bizden sonra ikinci üçüncü haber olarak yerel basının kullandığını gördük. Ayrıca sizlere de teşekkür ederim. Bu yarışta kazanan kaybeden yoktu ve CHP kazandı. Bütün aday adayları bir araya geldi ve birlik beraberlik mesajini verdiler. Kazanan kent olmuştur ve 5 ay sonra bu duruş CHP hın iktidar olmasının habercisidir. 27 Ekim ve 27 Mart süreci partimize kazanımlar sağlamıştır. Önseçim sürecini tamamladık ve bu haftayı biraz daha eksiklikler ve yanlişliklari düzeltmeye çalışacağız. Adayımız ve bizler bir bütünlük içerisinde fikirlerimize sizler aracılığıyla duyuracağız" dedi.    Bir seçim koordinasyon merkezi kuruyoruz. Çarşı yapı da yer kiraladık ve döşendik. Teknik çalışmaların hepsini orada yürüteceğiz. Aday adaylarımızın da fikirlerini öğreneceğiz. Ertuğrul Akalin bey gelerek görev almak istediğini belirtti.  Adayın Sefa Sirmen olduğunu adayımız olarak tanıtan genel merkez milletvekilimiz durumu açıkça ortaya koydu. Artık bundan sonra bizi birarada sık olarak göremeyeceksiniz. Çünkü artık ayrı ayrı bölge. Yerlerde hepimiz çalışıyor olacağız. Yüksek seçim kurulunun seçik takvimini açıkladıktan sonra projelerimizi açıklayacağız.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat