Özdilek

Güncel

Yıldırım, Mahalle Teşkilatlarıyla Biraraya Geliyor

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yunus Emre Yıldırım, Körfez ilçede ki mahalle gençlik kolları teşkilatlarıyla bir araya gelerek hem tanışıp hem de seçim hazırlıklarını sürdürüyor.

AK Parti Körfez Gençlik Kolları Başkanı Yunus Emre Yıldırım, çalışmalarına hız vermeye başladı. Pazartesi günü Körfez ilçe Çamlıtepe Mahallesinin gençlik kollarının düzenlediği toplantıya katılan Yunus Emre Yıldırım, bundan sonra da diğer mahallelerin toplantılarına katılacak. Yoğun katılımın sağlandığı gençlik kolları toplantısında, seçim için yapılacak çalışmalar konuşulurken irtibat bürosunun eksiklikleri de masaya yatırıldı. Çamlıpete Mahallesinde genç nüfusun fazla olduğuna dikkat çeken Yıldırım, seçimlere kadar gençleri AK Parti çatısı altında toplamayı hedeflediğini belirtti. Toplantıdan sonra da gençlerle sohbet eden Yıldırım, gençleri sorunlarını dinlerken, mahallede yapılabilecek çalışmalar hakkında da bilgi aldı. Belediyenin Çamlıtepe’ ye yaptığı ve yapacağı yatırımlar dan da bahseden Yıldırım; Çamlıtepe’ye spor kompleksi yapılacağını ve hizmetlerin daha da devam edeceğini bir kez daha duyurdu.

Başkanlık; Çamlıtepe Mahallesi gençlik kollarının düzenlediği toplantıya gençlik kolları başkanı yunus emre yıldırım’da katıldı.

Toplu; çamlıtepe mahallesi gençlik kolları toplantıya yoğun katılımı, yunus emre yıldırımın takdirini aldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat