Özdilek

Siyaset

Yıldırım,Kent AKP Yönetiminden Kurtulmak İstiyor

Selman Yıldırım. Ayrımcılık yapan AKP yönetiminden bu kent artık kurtulmak istiyor. Vaad edilen projelerin yapılamamış yüzünden AKP iktidarından kurtulmak istiyor,dedi .

25 Kasım 2013 Saat: 21:51
Yıldırım,Kent AKP Yönetiminden Kurtulmak İstiyor
Yıldırım,Kent AKP Yönetiminden Kurtulmak İstiyor

    AKP den kurtulmak isteyen tüm yurttaşları biz kurtarmak istiyoruz. Tüm halkı AKP ye karşı haklarını aramaya davet ediyoruz. Bu bir proje yarışıdır. Insanlarımızın baskı görmeden ve mağdur olmadan hizmet alabileceği bir yerel yönetim anlayışı yarışıdır. Insanlarımıza hizmet etme anlayışı ile İzmit halkının pastası da oluruz süpürgesi de oluruz. Maksat halka hizmet etmekte herşey oluruz. Insanlarımızın yaşadıkları bölgelerdeki eksiklikleri tek tek tespit ediyoruz. Öncelikli sorunları tek tek ele alıyoruz. Deprem konusunda yeteri kadar insanımızın bilgulendirilmedjği ve eğitilmediğini belirtmiştik. Kentin ciddi bir trafik sorunu olduğumu söyleyip duruyoruz. Iki Temel sorunumuz var ve biri ulaşım. Belediye otobüsleri on dakika. Gittiğimiz hokkabazlar artık yarım saatten önce gidemiyoruz. Belediye otobüsleri yaşa gereği otobüsleri koydular ama diğer hatların tamamını sivil araçlara bırakmış görünüyorlar. Balık istifi seyahat bir tür zorunluluk oldu. Mevcut yerel yönetim günü kurtaran projeler üretiyor ama kalıcı çözüm üreten konuları ele alamıyor. Türkiye genelinde Binde 8 nüfus artış oranı varken Koceli'nde bin 30 lar seviyesinde nüfus artıyor. Çözüm bulunamadığı için ulaşım sorunu katlanarak büyüyor.          Altyapı sorunumuz var ve çözülemiyor. İzmit ve Kocaeli'nin altyapı sistemi öngörümüz olarak ele alındığı için altyapı sıkıntısı diz boyu olmuştur. 15-20 dakikalık bir şiddetli yağışta kent merkezlerini sular basıyor. Alkwt belediye ile KBB nin ortaklaşa çalışma yürütmesi gerekiyor. Biz bunları kamuoyu araştırmaları ile elde ettik. Resmi seçim takvimi açıklandıktan sonra çözüm önerilerimizi açıklayacağız. Biz bu kenti planlarken yakın beldeleri ele alarak plan yapıyorduk. Otobanın öteki tarafına hiçbir planlama yapamıyorduk. 2003 yılında ve 2004 yılından sonra yönetimi devralan belediyeler hiçbir planlama ve proje yok. Yahya kaptan yuvam Akarca gibi semtlerin haya yeni bir çalışma içinde olmadığın görürsünüz. Planlamanın eksikliğinden kaynaklanan konu bu konuda hiçbir çalışma yapılmamasından kaynaklanmaktadır. 15 Aralık'ta toplanacak olan parti meclisi meclis üyelikleri ile ilgili yeni bir yönetmelik çağı yönünde duyum aldık ve bekliyoruz. 15 Ocak tarihine kar da meclis üyeliklerinin durumunun netleşeceği söylendi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat