Özdilek

Siyaset

Yıldırım, gençlerle yürüdü

Karamürsel Belediye Başkanı ve AKP Karamürsel Belediye Başkan Adayı İsmail Yıldırım, Karamürselli gençleri kahvaltı programında ağırladı.

1 Mart 2014 Saat: 18:06
Yıldırım, gençlerle yürüdü
Yıldırım, gençlerle yürüdü

Yan yana faaliyet gösteren Botanik Kafe ve Yelken Kafe’de iki grup halinde verilen kahvaltı programına yaklaşık 1200 genç katıldı. Karamürsel gençliği kahvaltı programının ardından l Yıldırım’la birlikte Karamürsel’in sokaklarında gezerek gövde gösterisi yaptı.

“Sensiz hayat bir işkence, yanındayız gündüz gece” ve “İsmail Başkan bu gençlik seninle” sloganlarıyla Karamürsel’in sokakları inledi. Yiğit Pehlivan şarkısı eşliğinde yürüyen Yıldırım ve Karamürselli Gençler ardından Başkan Yıldırım’ın seçim bürosu önünde davul eşliğinde çalınan şarkılarla eğlenip, “En Büyük Başkan İsmail Başkan” sloganları attılar. Yıldırım, duygu dolu anlar yaşayarak Karamürsel gençliği ile gurur duyduğunu söyledi.

Yıldırım, Karamürsel gençliğinin dürüst, saygılı ve seviyeli bir seçim süreci istediğini de belirterek, hep birlikte daha güzel işler yapacaklarını söyledi. Karamürselspor’un taraftarları ise “Sarı-lacivert- en büyük Karamürsel- en büyük İsmail Yıldırım” tezahüratları eşliğinde Başkan Yıldırım’a destek verdi.

Karamürselli güreşçiler de başta hocaları Ahmet Taşçı olmak üzere Başkan Yıldırım’la beraber yürüyerek yanında olduklarını belirtti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat