Özdilek

Spor

Yıldırım “Çok çalışmam gerekiyor”

Kocaelispor’un genç oyuncusu Kerem Yıldırım, gazetecilere yaptığı açıklamada, ‘‘Sezon başında zaten herkes hazır geldi.

6 Eylül 2018 Saat: 00:28
Yıldırım “Çok çalışmam gerekiyor”
Yıldırım “Çok çalışmam gerekiyor”

Bu sezon biz gençler adına çok iyi şeyler olacak, buna inanıyoruz. Hocamız bizlerle özel olarak ilgileniyor. Sezon öncesi duran toplarla özel olarak çalışmamız oldu. Maçta atmosfer çok iyiydi, taraftarımıza teşekkür ederiz. Gönül isterdi ki ilk 11 çıkmak, ama daha çalışmam gerekiyor’’ dedi. 

 

Çok gururlandım

 Kerem Yıldırım sözlerinin devamında ise herkes oturduğu yerle anons edildi. Bu gerçekten çok önemli bir olaydı. Benim oturduğum yer çok bilinen bir yer değil. Ama Karabdülbaki’ye gidince herkes beni tebrik etti. Çok gururlandım. Başkanımıza da çok teşekkür ederiz, onun gayreti sonunda böyle oldu. Son iki sezondur lige kötü başlamıştık, bu sene iyi başladık, inşallah devamı gelir. 

 

 Formayı kapacağım

 Çok çalışıyorum, genç yaştayım. Benim gibi gelen Fatih ve Gökdeniz’e göre benim daha çok rekabete girmem gerek. Alternatifi çok olan bir mevki. ben de çalışıyorum, inşallah önümüzdeki süreçte formayı almak istiyorum. Buradaki üçüncü sezonum, takım da iki tane Kerem Yıldırım olunca bu yaşta büyük Kerem oldum. İnşallah daha uzun yıllar Kocaelispor’a hizmet ederim.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat