Özdilek

Siyaset

Yıldırım ateş püskürdü

CHP İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım, düzenlediği basın toplantısı ile parti olarak hukuk kurallarına saygılı olduklarını, ancak seçim yarışında eşitlik istediklerini vurguladı

17 Mart 2014 Saat: 17:52
Yıldırım ateş püskürdü
Yıldırım ateş püskürdü

CHP İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım, dün düzenlediği basın toplantısı ile gündemi değerlendirdi. Hukuk kurallarına saygılı olduklarını söyleyen Yıldırım, “Bu yarışta eşitlik istiyoruz” dedi.

 

HUKUKSUZLUK ANLATTI

Türkiye’nin bir hukuk devleti olduğunu söyleyen Yıldırım, “Biz CHP olarak, her zaman hukuk kurallarına uyduk. Ancak hukuksuzluklar yaşanıyor. AKP, artık devletin imkanlarını kullanmaya başladı” dedi. CHP olarak alınan kararlara uyduklarına vurgu yapan Yıldırım, AKP’nin hukuksuzluk yaparak, iktidarın tüm gücünü ve kamu kurumlarını kullanarak CHP adayları üzerinde baskı yaptığını söyledi.

 

SORUMLULAR BULUNSUN

Kendi afişlerinden birçoğunun, kanunlara uygun olmasına rağmen söküldüğünü ifade eden Yıldırım, “Metropol İş Hanı üzerindeki afişimize AKP’liler itiraz etmişti. Ancak Seçim Kurulu bizi haklı buldu ve itirazı reddetti. Bundan birkaç gün sonra afişimiz indirildi. Üniversite yolu köprüsündeki ve daha birçok afişimiz yasal olmasına rağmen indirildi” dedi. Emniyeti göreve çağıran Selman Yıldırım, “Seçim Kurulu, Kaymakam, Vali gereğini yapmazsa, biz de kendi gücümüzü kullanarak şehrin her yanını adaylarımızın tanıtım afişleri ile donatırız” diyerek sert bir tepki gösterdi.

 

YÜREKSİZ İNSANLAR!

AKP’lilerin zor durumda olduğunu söyleyen Yıldırım, ’Doksanlar-Noksanlar’ adlı gazeteyi göstererek, “Evlere, geçmiş yılların kupürlerinden oluşan bir gazete dağıtıyorlar ve biz dağıtıyoruz diyemiyorlar. Korkak ve yüreksiz insanlar. Önce siz 2004’teki projelerinizi gerçekleştirin. Doğan, çorba çeşmesini, çardakları önemli proje diye anlatıyor. 30 Mart’ta CHP iktidar olacak” dedi.

 

ONLARI İZMİT’TEN SİLECEĞİZ

Korkunun ecele faydası olmadığını dile getiren Yıldırım, öğrencilerin müfettişler tarafından sorgulanmasına müsaade etmeyeceklerini vurgulayarak, “Bunlarla hukuk kuralları içerisinde mücadele etme gücümüz var. Biz güçlüyüz, inançlıyız ve onlardan daha bilinçliyiz. Onları İzmit’ten sileceğiz” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat