Özdilek

Siyaset

Yıldırım,Alikahya'da gençleri dinledi

CHP İzmit İlçe eski Başkanı Selman Yıldırım, Alikahya’da gençlerle yapılan buluşmaya katıldı, gençlerle sohbet edip fikirlerini dinledi.

29 Kasım 2017 Saat: 20:00
Yıldırım,Alikahyada gençleri dinledi
Yıldırım,Alikahya'da gençleri dinledi

CHP İzmit İlçe eski Başkanı Selman Yıldırım, her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelmeye, onları dinlemeye devam ediyor. Bu zamana kadar neredeyse her gün muhtar ve esnafları ziyaret eden Yıldırım, önceki gün de gençlerle bir araya geldi. CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, ilçe yöneticisi Harun Arıcan, il yöneticisi Gökhan Ercan, İzmit Belediye Meclis Üyeleri Ercan Umutlu ve Birol Sağlam ile partililerin de katıldığı programda Alikahyalı gençlerle bir araya gelindi.

“Fikirleriniz bizim için değerli” Yaklaşık 150 gencin katıldığı programda Alikahya Mahallesi ve gençlerin sorunları konuşuldu. Selman Yıldırım programda yaptığı konuşmada, “Siz genç kardeşlerimizle burada olmaktan ve değerli fikirlerinizi dinlemekten mutluluk duyuyoruz. Gençler bu ülkenin geleceğidir. Sizleri dinlemek de bizlerin en önemli görevlerimizdendir” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından gençlerle çay içip sohbet eden Yıldırım, onların fikirlerini de dinledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat