Özdilek

Siyaset

Yıldırım, 15 Temmuz’a kadar adaylığını açıklayacak

CHP İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım, tabandan destek aldığı taktirde 15 Temmuz Pazartesi gününe kadar İzmit belediye başkanlığı aday adaylığını açıklayacağını söyledi

25 Haziran 2013 Saat: 17:43
Yıldırım, 15 Temmuz’a kadar adaylığını açıklayacak
Yıldırım, 15 Temmuz’a kadar adaylığını açıklayacak

CHP İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım, haftalık yönetim kurulu toplantısı öncesinde basın mensuplarıyla bir araya gelerek adaylığı hakkında görüşlerini bildirdi. Yıldırım, parti tabanından destek aldığı taktirde 15 temmuz’a kadar adaylığını açıklayacak.

 

GÖNLÜMÜZDE HİZMET SEVDASI VAR

Eskişehir’de gerçekleşen eğitim programı hakkında açıklamalarda bulunan Selman Yıldırım; “Eğitimde belediye kanunlarıyla ilgili uzmanlar tarafından ders verildi. Kentsel dönüşümle ilgili uzmanlar tarafından aday adayları bilgilendirildi. CHP felsefesi anlatılarak eğitim programı tamamlanmış oldu. Genel Merkez eğitime çok hassas bakıyor” diyerek adaylığı düşünen partililerin bu eğitimi almaları gerektiğini de vurguladı. Belediye başkan ve belediye meclis aday adaylarının Ağustos ayı itibariyle kenti yönetmeye hazır hale geleceğini kaydeden Yıldırım, “Bizim de gönlümüzde bu kente hizmet etme sevdası var” şeklinde konuştu.

 

“ANNE BENİ MERAK ETME”

CHP Emek Bürosunun başlattığı “Anne Beni Merak Etme” projesinden de bahseden Yıldırım, kayıtlar sırasında bütün okulların önüne kayıt bürosu açılacağını ve Türkiye genelinde ki illerden Kocaeli Üniversitesini kazanan gençlerin Emek Bürosuna yönlendirilmesi konusunda çağrıda bulunacaklarını söyledi. Bu projeye gençlik kolları, parti yöneticileri ve Emek Bürosunun öncülük edeceğini söyledi. Yıldırım, “Bu projeyle öğrencilerin gittikleri yerde sahipsiz olmadıkları, en azından telefon açabilecek yerlerinin olduğu güvencesini onlara verebilmek istiyoruz dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat