Özdilek

Siyaset

YILDIRIM, 15 TEMMUZ’A KADAR ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLAYACAK

CHP İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım, tabandan destek aldığı taktirde 15 Temmuz Pazartesi gününe kadar İzmit Belediye Başkanlığı aday adaylığı için nihai bir karar vereceğini açıkladı

25 Haziran 2013 Saat: 11:42
YILDIRIM, 15 TEMMUZ’A KADAR ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLAYACAK
YILDIRIM, 15 TEMMUZ’A KADAR ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLAYACAK
CHP İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım, haftalık yönetim kurulu toplantısı öncesinde, makamında bir basın açıklaması yaptı.  Eskişehir`de gerçekleşen eğitim programı hakkında kısa bir bilgilendirme yapan başkan Yıldırım, adaylığı konusunda açıklamalarda bulundu. Başkan Yıldırım, aday adaylığı konusunda partinin tabanından destek aldığı taktide adaylığını açıklayacağını kaydetti. Gönlünde hizmet sevdasının yattığını ifade eden başkan Yıldırım, 15 Temmuz tarihine kadar nihai kararını açıklayacağının altını çizdi.
 
Eskişehir`de CHP`li aday adaylara verilen eğitimlere değinerek konuşmasına başlayan ilçe başkanı Yıldırım, “Kentsel dönüşüm konusunda uzmanlar tarafından adaylar bilgilendirildi. Muhtarlıklarla ilgili de dersler yer aldı. Son olarak ise CHP felsefesi anlatılırken, eğitim programı tamamlandı. Dolu dolu bir programdı, zamanla yarışıldı. Cuma gününden sonra Eskişehir`de yapılan belediyelerin çalışmaları aktarıldı. Genel merkez eğitim programına çok hassas bakıyor. Adaylık düşünen arkadaşların bu eğitimi alması konusunda vurgular yapılıyor” dedi.
 
Kentlerin en önemli sorununun yönetim olduğunu ifade eden başkan Yıldırım, “Kentlerin iyi yönetilmediği için eğitim sürecinde yönetim konusunda bilgilendirmeler yapıldı. Adaylığı düşünen arkadaşlar ağustos ayına kadar eğitimlerini tamamlamış olacak. Ve CHP, ağustostan itibaren Kocaeli`yi yönetmeye hazır olacak” şeklinde konuştu. İzmit Belediye Başkanlığı aday adaylığı konusunda da açıklamalarda bulunan başkan Yıldırım, tabanla sürekli görüşmeler içinde olduğunu kaydetti.
 
Yıldırım, adaylık düşüncesi hakkında şu şekilde konuştu:  “14 aydır beraber çalıştığımız arkadaşlardan ve vekillerimizden düşüncelerini alacağız. Her siyasetçinin gönlünde mutlaka başkanlık var. Bu kentin yönetimine katkı koyma arzumuz ve sorumluluk alma isteğimiz var. Kentin ihtiyacı olan projeleri ortaya koyma, işsizlik ve çevre gibi sorunların çözümünde yer almak isteyen bir siyasetçiyim. Bu düşüncemi partinin tabanıyla paylaşarak, nihai kararı 15 Temmuz`a kadar vereceğim. Gönlümüzde Kocaeli`ye hizmet etmek var. Birilerine göre bu düşünce bir hayal olabilir ama bir gerçek var ki bende bir görev aşkı var.” 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat