Özdilek

Kültür/Sanat

Yılbaşında Engeller Kalktı

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

Kocaeli Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan engelliler için İzmit Belediyesi ve İzmit Kaymakamlığı tarafından ortaklaşa bir yeni yıl etkinliği düzenlendi.

Oldukça renkli görüntülerin yaşandığı yılbaşı etkinliğinde merkezde kalan engelliler gönüllerince eğlendiler. Belediyenin Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan yeni yıl pastası ve çeşitli ikramların da yapıldığı etkinlikte, yeni yıl pastasının mumlarını merkezin en küçük sakinleri tarafından söndürüldü. Engelli çocukların bu coşkusuna İzmit Kaymakamı Sabit Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezgin Çuhadar ve İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Ramazan Has da eşlik etti. Belediye görevlileri tarafından baştanbaşa süslenen salon görülmeğe değerdi.

Engelli vatandaşlar canlı müzik eşliğinde pisti boş bırakmayarak, doyasıya eğlendi. Kocaeli Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi yöneticileri kendilerine güzel bir gün yaşattıkları için emeği geçen kuruluşlara teşekkür ettiler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat