Özdilek

Güncel

Yeşilova Muhtar adayı uyarıyor

Yeşilova Mahalle muhtarlığına aday olduğunu açıklayan 1962 Kandıra doğumlu İbrahim Üzmez, Yeşilova Şerit Sokak'tan hiçbir çalışma yapmayan İzmit Belediyesi'ne kızgınlıkların arttığını belirtti.

27 Ocak 2014 Saat: 11:24
Yeşilova Muhtar adayı uyarıyor
Yeşilova Muhtar adayı uyarıyor
Sokak sakinleri kızgın
Aslen Kandıra kökenli olan ve 23 yıldır Yeşilova mahallesinde oturan iki kız ve bir erkek evlat babası olan İbrahim Üzmez, "Eğer Yeşilova mahalle muhtarlığını kazanırsam kimse üzülmeyecek" dedi. Yeşilova Muhtar adayı İbrahim Üzmez, "23 yıldır bu semtte oturuyorum ve bu semtin kentin en çok göç alan mahallelerinden biri olduğunu iddia ediyorum. Durum böyle oyuna mahalle nüfusu her geçen gün artıyor ve buna paralel olarakta mahallenin ihtiyaçları artıyor. Ara sokaklarımızdan çoğu ilgi ve çalışma gerektiren sokaklardır. Ama bazen yetersizliklerin kabahatleri bizlerimizi gibi varoş gibi görülür tam anlamıyla hizmet alamıyoruz. Şerit sokak sakinleri de çok uzun yıllardır sokaklarının asfaltlanmasını ce temiz kalmasını istiyorlar. Sokak sakinleri temiz bir sokağı hasretime yanıyorlar. Benim adım İbrahim Üzmez ve seçilirsem bu mahalle de kimse üzülmeyecek. Herkesin sıkıntı ve problemlerine tüm hızımla yetişeceğime söz veriyorum" şeklinde konuştu. 
Sokak sakinleri bıkkınlıklarını ortaya koydu
Yeşilova Mahallesi Şerit sokak sakinleri sokakta bulunan çamurun evlerine kadar gidermesine engel olamadıklarını belirtiyorlar ve yollarının yapılmasını istiyorlar. Adını rmek istemeyen bir sokak sakini, "Artık yeter çoluk çocuk dizlerimize kadar çamura batarsak evlerimize girmekten bıktık. Yazın tozdan kışında çamurdan artık gına geldi. Kim gelip bu yılları yapacaksa yapsın artık" şeklinde konuştu. 

YORUMLAR Üye Girişi

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 2 yorum yapılmıştır
Mehmet Can 29.01.2014 00:50
HAYIRLI OLSUN ÇOK İSABETLİ BİR ADAY ŞİMDİDEN KUTLUYORUZ.YOLUNUZ AÇIK OLSUN MELEK AKYOL
Melek Akyol 28.01.2014 23:28
Çok teşekkürler Kocaeli Haberci ailesi saygı sevgi ve salamlar.
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat