Özdilek

Güncel

Yeşilçam’ın ustalarından kanser hastalarına müzikli moral

Yeşilçam’ın ustaları, moral vermek amacıyla kanser hastalarıyla Medical Park Hastanesi’nde bir araya geldi.

6 Nisan 2017 Saat: 10:36
Yeşilçam’ın ustalarından kanser hastalarına müzikli moral
Yeşilçam’ın ustalarından kanser hastalarına müzikli moral

Yeşilçam’ın ustaları, moral vermek amacıyla kanser hastalarıyla Medical Park Hastanesi’nde bir araya geldi.

 

Keman eşliğinde hastalarla birlikte şarkı söyleyen ustalar, hastalıkla mücadelede yüksek moral ve erken tanının önemine dikkat çekti. Kanser taramasına giren Türk sinemasının unutulmaz yıldızları, ilerleyen yaşlarda sağlıklı olmalarını iyi beslenme ve sağlık kontrollerini sık sık yaptırmaya borçlu olduklarını söyledi.

 

Eski Türk filmlerinin unutulmayan isimleri arasında yer alan Yeşilçam’ın ustaları, kanser haftasında hastalarla bir araya geldi. Kanserle mücadelede yüksek moral ve erken erken tanının çok önemli olduğunu belirten ustalar, kanser taraması yaptırdı. Ustalar, Medical Park Hastanesi’ndeki kanserli hastalarla sohbet edip, onlarla keman eşliğinde şarkı söyleyerek moral vermeye çalıştı.

 

Yapılan etkinlikte hastanenin Onkoloji bölümünde tedavi gören hastalar, Yeşilçam’ın 12 usta ismi ile bir araya geldi. Film-San Vakfı Başkanı Engin Çağlar ve üyeleri Ahmet Arıman, Tuncay Akça, Devlet Devrim, Meral Konrat, Kıvanç Terzioğlu, Namık Taşpınarlı, eşi Nermin Denizci, Deniz Erkanat,Teoman Ayık, Nilüfer Aydan ve Ufuk Kaplan, kanser taramasının ardından hastalarla sohbet etti. Namık Taşpınarlı da keman eşliğinde birbirinden hareketli ve güzel parçalarla hastalara müzik ziyafeti verdi. Taşpınarlı, Hababam sınıfı müziğini çaldığı sırada ise serinin unutulmaz karakterlerinden “Bacaksız” lakaplı Tuncay Akça ve “Hayta İsmail” lakaplı Ahmet Arıman, salondakilerle birlikte duygusal anlar yaşadı.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat